Maak Gouda Duurzaam
Advertorial Maak Gouda Duurzaam

Mobiel Energieloket staat zaterdag in wijk Ouwe Gouwe

Heb je vragen over energie besparen en isoleren? Stel deze dan aan ervaren energiecoaches. Zij kunnen adviseren over kleine én grote maatregelen in je woning. Op zaterdag 18 mei van 10u00 tot 17u00 staat het mobiele energieloket op de hoek van de Van Hallstraat/Colijnstraat. Hier geven energiecoaches je graag antwoord op je vragen.

Ouwe Gouwe

De Energie Karavaan Gouda start in een deel van de wijk Ouwe Gouwe. Om die reden staat het mobiele energieloket dit keer in deze wijk: dichtbij huis. Maar iedereen met vragen is welkom.

Wat is de Energie Karavaan Gouda?

Bij de Energie Karavaan Gouda kunnen eigenaren van woningen zich inschrijven om tegelijkertijd met buurtgenoten maatregelen te nemen die energie besparen. De Energie Karavaan Gouda is bedacht door Goudse inwoners en Goudse ondernemers. Ze vinden het belangrijk dat alle Gouwenaars hun huis goed kunnen isoleren voor een eerlijke prijs. De gemeente ondersteunt dit initiatief.


Meer nieuws

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:43

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd.