Maak Gouda Duurzaam, Astrid den Haan

Mobiele Milieustraat komt volgende week weer naar je toe

Bij de Mobiele Milieustraat kun je gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. Bijvoorbeeld: hout, puin, elektra, kunststof, metalen, KCA en papier. Reserveren voor een bezoek aan De Mobiele Milieustraat is niet nodig.

Vier locaties

De Mobiele Milieustraat staat van april tot en met oktober iedere 3e volle week van de maand op vier locaties in Gouda van 9u30 tot 15u30.

De data zijn:

  • Dinsdag 16 juli, Gildenburg Winkelcentrum Bloemendaal.
  • Woensdag 17 juli, Middenmolenplein Winkelcentrum Goverwelle.
  • Donderdag 18 juli, Schouwburgplein (Kadebuurt).
  • Vrijdag 19 juli, Constantijn Huygenstaat Korte Akkeren.

De maand hierna zijn de tijden en locaties hetzelfde, in de 3e week van de maand: dinsdag 20 augustus tot en met vrijdag 23 augustus.

Kijk voor meer informatie op de website van Cyclus of neem contact op met Cyclus via telefoonnummer (0182) 54 75 00.


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.