SBG

Moederdag Event in binnenstad Gouda

De Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG) organiseert vandaag, zaterdag 13 mei, een Moederdag Event in de binnenstad van Gouda. Van 11u00 tot 15u00 kun je genieten van een mobiele DJ en maak je kans op mooie prijzen.  

sbg moederdag 2023.png

Muzikale entertainment

Er zal een Mobiele DJ rondlopen door de binnenstad van Gouda en de bezoekers entertainen met de leukste hits! 

Gele enveloppen 

De bezoekers kunnen op vertoon van hun kassabon (met een minimale waarde van 10,- ) een gele envelop bij een host/hostess uitkiezen. In de envelop zit een voucher waarop staat of de bezoekers wel of geen prijs hebben gewonnen. Hebben de bezoekers prijs? Dan kunnen zij deze dag hun voucher inleveren bij de desbetreffende winkel voor de echte prijs. 

Geen prijs? Niet getreurd! De bezoekers kunnen weer meedoen met een nieuwe kassabon. :)

De 2 host/hostess die rondlopen met die enveloppen zullen ook iets lekkers voor Moederdag uitdelen aan bezoekers. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk.