De Goudse Schouwburg, Sandra Zeilstra
Advertorial Theater

Mooie deal: 30 kleine zaal voorstellingen voor slechts 150 euro

De Goudse Schouwburg bestaat 30 jaar en dit viert de jarige onder meer met de Jubileum Passe-partout! Bezoek voor 150 euro tot 30 kleine zaal voorstellingen in theaterseizoen 2022-2023. Een mooie deal, want bij optimaal gebruik is dat slechts 5 euro per voorstelling.

"Ook dit seizoen is het weer gelukt om heel veel artiesten naar Gouda te halen", zo vertelt Tineke Maas, directeur van De Goudse Schouwburg. "Oude bekenden keren terug op de planken en nieuwe gezelschappen brengen ons voor het eerst hun verhaal. Ik breek graag een lans voor dat nieuwe talent: waag de sprong en duik ook eens in een onbekende wereld. En die onbekende wereld vind je bij ons toch vaak in de kleine zaal... En laten we daar nu een hele mooie Jubileum Passe-Partout voor hebben..."

Hoe werkt het?

Je koopt de passe-partout op de website van De Goudse Schouwburg of via Tickets & Service. Hiermee kun je gedurende het theaterseizoen (september t/m juni) vrijwel elke voorstelling in de kleine zaal bezoeken, tot een maximum van 30 voorstellingen.

Met een aanbod van meer dan 70 voorstellingen, is er voldoende keus voor iedereen. Tickets van de voorstellingen die je met de passe-partout wilt bezoeken, zijn te reserveren op de website of via Tickets & Service.

Dus duik in het diepe en ontdek nieuwe makers, jong talent en verrassende cabaretiers. Met de Jubileum Passe-partout wordt dit theaterseizoen een groot avontuur!


Meer nieuws

Sport vandaag 10:55

Bekeravontuur Goudse hockeydames voorbij

Er komt niets na Groningen. Het prachtige bekeravontuur van de dames van GMHC kwam vrijdagavond met een 3-0 nederlaag tegen GHBS ten einde. Dat lijkt een kansloze nederlaag, maar dat was het absoluut niet. De ruim honderd met bus en auto’s meegereisde supporters zagen hun favorieten de eerste klasser zeer goed partij geven.

Verkeer en vervoer gisteren 19:33

Spoorstraat voor laatste keer afgesloten voor werkzaamheden aan viaduct

Let op: dit weekend is de derde en laatste afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege het aanbrengen van een betonlaag op het nieuwe viaduct. De Spoorstraat is daarvoor afgesloten van vrijdag 19 april 21u00 tot uiterlijk zondagochtend 21 april 6u00. 

Voetbal gisteren 19:20

Jodan Boys VR1 verdedigt koppositie tegen Ter Leede VR2

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag een belangrijke thuiswedstrijd tegen Ter Leede VR2. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft Jodan Boys VR1 drie verliespunten minder dan Be Quick VR1, Saestum VR2 en Reiger Boys VR1. De strijd om het kampioenschap ligt nog volledig open en het zullen spannende weken worden.

Advertorial Festival gisteren 19:09

Kom jij ook naar Gouds Bierfestival in Burgerhal Stadhuis?

Gouda Bierstad houdt op zondag 21 april haar tweede bierfestival in de Burgerhal van het Stadhuis. Heb jij al een kaartje? De kaarten kosten € 25,-. Hiervoor krijg je vier muntjes en een Gouda Bierstad proefglas.