Mozaiek Wonen

Mozaïek Wonen bouwt door

Als je de titel zo leest zou je denken dat ik het in deze column over de bouw van woningen ga hebben. Want, zoals  je in onze krant ziet, we bouwen door en daar zijn we trots op! Maar bouwen doen wij als corporatie op  verschillende manieren. In deze column wil ik het hebben over het bouwen aan relaties.

Eén van onze belangrijkste relaties zijn onze bewoners, de huurders van Mozaïek Wonen. Die spreken we op  verschillende manieren. Eén vorm is het formele overleg tussen de huurdersverenigingen en de directie. Wij  hebben vier verenigingen: BeterWonenGouda (Bewogo), HuurdersBelangMoordrecht (HMB), Huurdersvereniging  Bodegraven en Huurdersbelangenverenigingen Gouderak.

En waar hebben we het dan over in onze gesprekken? Bijvoorbeeld over energiearmoede en zonnepanelen: samen zoeken naar manieren om huurders te helpen en ondersteunen. Maar ook groene, gemengde en leefbare wijken of het onderhoud zijn onderwerp van gesprek.

Zo horen we wat belangrijk is voor onze bewoners – en wat écht helpt. Mooi eigenlijk dat deze vorm bestaat. Als je hier als huurder ook bij wil helpen, kijk dan eens op de website van één van deze verenigingen – zo help je ons jou te helpen.

Anne ter Steege
Directeurbestuurder Mozaïek Wonen


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 08:00

Help de gemeente om mensen te helpen met geldproblemen

De gemeente Gouda helpt inwoners die moeite hebben met rondkomen, betalingsproblemen of schulden hebben. Deze hulp kan van levensbelang zijn, en het moet dus goed werken. Daarom heeft de gemeente jouw hulp nodig! 

Sport en recreatie gisteren 21:00

Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Ontdek het zelf tijdens het open weekend

Ga je voor BBB - Buik Billen Benen of voor CDA - Cardio Douchen Afdrogen? Misschien heb je meer met PVV - Poweryoga Voor Vrienden, ben je toe aan D66 - Dag66 zonder spierpijn of heb je zin in CU - Cappuccino Uurtje? Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Van spanning tot ontspanning: het kan er allemaal. Ontdek het zelf tijdens het open weekend van SportCity Gouda.

Opinie gisteren 20:00

Communiceren

Er was ergens een klusje te doen. Er moest onkruid getrokken worden in een buurtje. Maar hoe gingen we dat aanpakken?

Opinie gisteren 18:45

Kwaliteit van de Kleiweg heeft impuls nodig

Tijdens de bestuursvergadering van de Samenwerkende Binnenstad Ondernemers Gouda (SBG) op 13 september  hebben we gesproken over de kwaliteit van de Kleiweg. We ontvangen meerdere signalen vanuit de ondernemers en de centrummanager dat de kwaliteit en de aantrekkelijkheid van deze zeer belangrijke winkelstraat een impuls nodig heeft.