Advertorial Muziek

Muzikale avond Ierland aan den IJssel rond IJsselhuis Gouda

Het is 7, 8 en 9 juni feest bij @ijsselhuisgouda. Het programma begint op vrijdag 7 juni met twintig muzikanten tijdens Ierland aan den IJssel op verschillende pop-up plekken rond het IJsselhuis in de historische @museumhaven_gouda

Verwacht een avond vol bruisende Ierse vibes en gezelligheid om het festivalweekend met een knal te starten. Bezoekers worden verrast op een muzikale avond vol Ierse sfeer en drankjes. Er wordt doorlopend gespeeld van 19u30 tot 23u00 en de toegang is gratis.

Programma

7 juni
19:30 - 23:00 uur Ierland aan de IJssel - muziek bij het IJsselhuis

8 juni
13:00 - 14:30 uur Clowns in actie - IJsselhuis
14:30 uur kinderfilm Schippers van de Kameleon
na de kinderfilm: kinderactiviteiten - IJsselhuis
16:00 - 20:00 uur muziek - IJsselhuis
20:00 uur comedy-dramafilm Fisherman's Friends

9 juni
14:00 - 19:00 uur Gouda viert de Zomer - IJsselhuis


Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.