IJsselmarkt en Josephmarkt

Natte week met regen en onweer, maar ook zomerse dagen

We hebben een wisselvallige week voor de boeg. Maandag en woensdag vallen er waarschijnlijk flinke buien en later in de week zal het wat droger zijn. Bij de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt op tweede Pinksterdag zullen ze even moeten schuilen. Het wordt elke dag zo'n 20 graden met dinsdag als zomerse uitschieter: dan kan het 24 graden worden. 

Maandag begint droog, maar halverwege krijgen we te maken met regen-, hagel- en onweersbuien. Plaatselijk kan er wateroverlast ontstaan. Het is verder een wisselvallige dag: de buien worden afgewisseld met zonnige momenten. Dan is het zo'n 20 tot 21 graden, maar tijdens de regenbuien is het een stuk kouder.

Dinsdag wordt een zonnige, zomerse dag. Vooral landinwaarts ligt de temperatuur wat hoger, zo rond de 24 graden. Aan de kust wordt het zo'n 20 graden. Aan het eind van de middag en in de avond kan het wat gaan regenen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.