Advertorial Winkels

NEMO Science Tour doet winkelcentrum Bloemendaal aan

De NEMO Science Tour doet woensdag 20 september tussen 13u30 en 17u00 winkelcentrum Bloemendaal aan. Tijdens demonstraties kunnen bezoekers experimenten bekijken en beleven. 

NEMO Science Museum viert zijn 100-jarig jubileum, wat een eeuw vol nieuwsgierigheid vertegenwoordigt. Ter ere van deze mijlpaal gaat het wetenschapsmuseum uit Amsterdam het hele land door met de NEMO Science Tour.

Tijdens een korte demonstratie van 20 minuten kunnen bezoekers spectaculaire experimenten aanschouwen. Dit evenement is geschikt voor mensen van alle leeftijden en de toegang is gratis!

Hoe blijft bijvoorbeeld een vliegtuig in de lucht? Waarom verandert het geluid van een auto als hij je voorbijrijdt? Kun je een raket lanceren met een fietspomp? Ontdek het in de verrassende en interactieve NEMO Science Tour.


Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.