La Cubanita

Niet betalende dames hebben zich nog niet gemeld bij La Cubanita

De drie dames op de bovenstaande foto zijn zondagavond 18 juni spontaan bij La Cubanita komen eten. Zij zijn van de bar naar een tafel gegaan en vervolgens helaas weggegaan zonder af te rekenen. Na een oproep, hebben de dames zich nog niet gemeld, zo laat La Cubanita weten.

"De dames hebben zich nog niet gemeld", zo vertelt de eigenaar van La Cubanita. "We hebben foto's van ze, waarop hun gezichten duidelijk te zien zijn. Het zijn geen bekenden van ons. Ze gedroegen zich een beetje raar in ons restaurant. Ook volgens getuigen. Ze hebben zich een paar keer verplaatst. En zijn ook een paar keer naar buiten gegaan om te roken. Bij de laatste keer waren ze plots verdwenen."

Op social media heeft La Cubanita een foto van de drie geplaatst, waarop hun gezichten onherkenbaar zijn gemaakt. "Wij gaan er natuurlijk vanuit dat dit per ongeluk is gegaan en willen deze dames dus de kans geven om alsnog hun rekening te komen betalen. Horen wij niks, dan zijn wij helaas genoodzaakt de politie in te schakelen. Groetjes, La Cubanita Gouda (0182)-670714", aldus een woordvoerder van La Cubanita aan de Westhaven 4.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk.