Diny Blom

Niet vergeten: Secretaressedag!

Let op! Vandaag, donderdag 20 april, is het Secretaressedag! Dat is de dag om je waardering voor je secretaresse uit te spreken.

Dus voor alle dames en heren die gezegend zijn met een secretaresse en/of andere ondersteunende krachten op kantoor: niet vergeten: vandaag is het Secretaressedag. Heb je al iets leuks gekocht en/of geregeld voor jouw kantoorkanjer(s)?

Blomatelier

Zo niet. Ga eens langs bij Diny Blom van BlomAtelier aan de Molenwerf 22. Diny heeft of maakt graag een origineel boeket voor de Doorpakker - Verbinder - Hart van de Zaak. Medium € 35.- zie foto, Large € 55,- ook in geel-blauw-paars variant. Bel of app ze 06-53939699.

Secretaries Day

Secretaressedag is een jaarlijks terugkerende dag waarop secretaresses in het zonnetje worden gezet. Ze krijgen op deze dag vaak een attentie van hun werkgever of collega's. Secretaressedag valt in de Benelux op de derde donderdag van april.

Secretaressedag is een Amerikaans idee. Het werd op 20 april 1989 in Nederland geïntroduceerd door Secretaresse Magazine (het huidige Management Support Magazine, (het niet meer bestaande) StarJob Secretaresse Uitzendbureau, Schoevers, Fleurop en Bloemenbureau Holland. Het heette toen 'Secretaries Day'.

De bedoeling van het jaarlijkse evenement was om de secretaresse in het zonnetje te zetten, stil te staan bij zijn/haar toegevoegde waarde voor de organisatie en om het imago van het secretaressevak te verbeteren. Daarbij richtten de organisatoren zich op de managers en op secretaresse zelf.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.