Jeugdtheaterhuis

Nieuw seizoen Theaterwereld in Jeugdtheaterhuis

Kom je ook woensdag 28 september naar de eerste editie van de Theaterwereld in Jeugdtheaterhuis Gouda? Theaterwereld is een plek speciaal voor kinderen waar iedereen zelf aan de slag gaat met theater, film, beeld, muziek en meer. In Theaterwereld wordt iedereen gezien en gehoord en er mag van alles uitgeprobeerd worden. Een plek vol avontuur en fantasie!  

In iedereen zit een kleine of grote kunstenaar vol met ideeën, plannen, oplossingen, vragen en antwoorden. Heb je die kunstenaar nog niet ontdekt? Mooi zo! Dan komt daar verandering in. Aan het einde van de dag staan de deelnemers samen met anderen in de eigen expositie van teksten, beelden, theater.

De Theaterwereld is elke laatste woensdag van de maand en op woensdag in de vakanties, van 12u30 tot 17u30 in Jeugdtheaterhuis Gouda. Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool). Inloop tussen 12u15 en 13u15. Er is iedere keer een ander thema. Komende woensdag is dat “Ik ben niet gek, ik ben een kunstenaar!”

Voor 15 euro kan je de hele middag meedoen. Kaarten kun je online kopen of voor aanvang aan de kassa.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:05

Verkeershinder bij aanleg schoolzone Plaswijckweg

In de omgeving van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg zijn verschillende basisscholen. Deze drukke straten zorgen voor onveilige verkeerssituaties. Daarom verandert de gemeente Gouda de inrichting van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg ter hoogte van de scholen. Dat brengt de nodige verkeershinder met zich mee.

Kunst en Cultuur vandaag 11:00

Gelukkig hebben we de plaatjes nog

Gelukkig hebben we de plaatjes nog, zo schrijft Maaike Hoonhout op social media. Het is bijna 9 jaar geleden dat we op feestelijke wijze de #Welkomstmuur verwelkomden in ons Goudse stadsgezicht. 'Negen jaar alweer?' hoor ik jullie denken. Ja, echt waar.

Mijn plek in Gouda vandaag 10:00

Mijn Plek in Gouda

'Mijn plek in Gouda' is een rubriek van ZoGouds naar het idee en in samen- en wisselwerking met de Goudse fotograaf/projectmaker Hermen Buurman. Fotograaf en filmer Buurman is al even bezig met de reeks beelden van inwoners die gefotografeerd zijn op 'Mijn plek in Gouda'. ZoGouds brengt vandaag in tekst en beeld Mijn plek in Gouda van Julie Middelkoop.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:00

Wonen met zorg en gedeelde interesses

Domus Magnus doet er alles aan om haar bewoners in het Sint Jozefpaviljoen de gemoedelijkheid van thuis te laten voelen. "Zorg en Welzijn stemmen we af op de behoeften van bewoners. We verdiepen ons in hun interesses en behoeftes en betrekken ze in de welzijnsactiviteiten die we organiseren", aldus Esther Visser van Domus Magnus.

Advertorial Theater gisteren 20:00

Te zien in schouwburg: Second Life, reality-check op dubbellevens

De voorstelling Second Life van choreograaf Jasper van Luijk staat op donderdag 13 april in De Goudse Schouwburg. Second Life is een indringend liefdesduet, geïnspireerd op de beroemde choreografie Live (1979) van Hans van Manen.