Olympia-trainer Frank Bloemheuvel vertrekt met onmiddellijke ingang

Olympia-trainer Frank Bloemheuvel heeft de Kerst niet gehaald bij de Goudse voetbalclub. Na de degradatie van vorig jaar en de teleurstellende resultaten van dit jaar, gaf Bloemheuvel donderdagavond aan niet verder te gaan bij Olympia. Olympia moet derhalve op zoek naar een vervanger. 

Ook assistent-trainer Marco Bouwmeester stopt bij Olympia. Hij toonde zich solidair met zijn hoofdtrainer. Bloemheuvel en Bouwmeester dienden hun ontslag in via een brief naar het bestuur en de Olympianen.

Beste Olympianen,

Hierbij wil ik laten weten dat ik (samen met Marco Bouwmeester) per direct mijn taken neerleg bij Olympia 1. Ingegeven door de tegenvallende resultaten in met name de laatste twee uitwedstrijden zie ik onvoldoende aanknopingspunten om, binnen onze manier van werken, het tij nog te keren. Daarom maak ik plaats voor een nieuw gezicht dat hopelijk met nieuwe energie Olympia 1 weet te behouden voor de 2e Klasse.

Ik wil iedereen binnen Olympia bedanken voor de steun en het vertrouwen die ik de afgelopen anderhalf jaar altijd gevoeld heb. Tot slot wens ik de nieuwe trainer, de staf en de spelers  alle succes in de 2e seizoenshelft.

Sportieve groet, 

Frank Bloemheuvel.

 

Oefenmeester

Frank Bloemheuvel (zie frontfoto) was sinds het voetbalseizoen 2022/2023 hoofdtrainer van Olympia. De technische commissie van de Goudse club bereikte in december 2021 een akkoord met de oefenmeester uit Alphen aan den Rijn voor de duur van één seizoen. Olympia maakte dat seizoen met de A-selectie de overstap naar het zaterdagvoetbal. Bloemheuvel en Olympia kwamen mei dit jaar met elkaar overeen er nog een jaar aan vast te plakken. Dat is dus een half jaar geworden bij de Goudse tweedeklasser.

Bloemheuvel (52), de opvolger van Ramon Hageraats, was als voetballer actief in de top van het amateurvoetbal bij onder meer ARC en Ter Leede. Bij beide clubs was hij later ook hoofdtrainer, evenals bij RCL, UVS en de vier seizoenen voor Olympia bij Foreholte.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid