Olympia

Olympiaan Anouar Benchellal maakt transfer naar Parto Eisden

De Goudse voetballer Anouar Benchellal maakt deze week de overstap van Olympia naar Patro Eisden in België. Zijn nieuwe voetbalteam staat aan kop in de Eerste Nationale, het hoogste amateurniveau in België, het 3e niveau in de competitie hiërarchie. 

 

Trots

Maandag kwam de transfer rond en informeerde leider Peter Kool de selectie: "Beste spelersgroep en begeleiding, via deze weg het bericht dat Anouar per direct Olympia gaat verlaten. Hij gaat de overstap maken naar het paarswit van Patro Eisden in Maasmechelen in België. Een mooie stap voor Anouar die we hem natuurlijk ook gunnen. We kunnen met elkaar trots zijn op de ontwikkeling die Anouar via Olympia heeft doorgemaakt en die nu leidt tot deze volgende stap in zijn voetbalcarrière. We gaan hem natuurlijk missen, maar we hebben ook de kwaliteiten in de selectie om hem op een goede manier te vervangen. @ Anouar: we gaan nog afscheid van elkaar nemen, maar nu vast een oprecht gemeend SUCCES! De deur staat bij Olympia altijd voor je open."

Reactie van Annouar: "Ik wil iedereen oprecht bedanken die wat voor mij heeft betekend bij Olympia zowel in de jeugd als in het eerste elftal. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad op de club en zal Olympia zeker op de voet volgen in de toekomst!..."

Foto: Anouar tekent de bal voor de pupil van de week. Links leider eerste elftal Peter Kool. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:05

Verkeershinder bij aanleg schoolzone Plaswijckweg

In de omgeving van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg zijn verschillende basisscholen. Deze drukke straten zorgen voor onveilige verkeerssituaties. Daarom verandert de gemeente Gouda de inrichting van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg ter hoogte van de scholen. Dat brengt de nodige verkeershinder met zich mee.

Kunst en Cultuur vandaag 11:00

Gelukkig hebben we de plaatjes nog

Gelukkig hebben we de plaatjes nog, zo schrijft Maaike Hoonhout op social media. Het is bijna 9 jaar geleden dat we op feestelijke wijze de #Welkomstmuur verwelkomden in ons Goudse stadsgezicht. 'Negen jaar alweer?' hoor ik jullie denken. Ja, echt waar.

Mijn plek in Gouda vandaag 10:00

Mijn Plek in Gouda

'Mijn plek in Gouda' is een rubriek van ZoGouds naar het idee en in samen- en wisselwerking met de Goudse fotograaf/projectmaker Hermen Buurman. Fotograaf en filmer Buurman is al even bezig met de reeks beelden van inwoners die gefotografeerd zijn op 'Mijn plek in Gouda'. ZoGouds brengt vandaag in tekst en beeld Mijn plek in Gouda van Julie Middelkoop.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:00

Wonen met zorg en gedeelde interesses

Domus Magnus doet er alles aan om haar bewoners in het Sint Jozefpaviljoen de gemoedelijkheid van thuis te laten voelen. "Zorg en Welzijn stemmen we af op de behoeften van bewoners. We verdiepen ons in hun interesses en behoeftes en betrekken ze in de welzijnsactiviteiten die we organiseren", aldus Esther Visser van Domus Magnus.

Advertorial Theater gisteren 20:00

Te zien in schouwburg: Second Life, reality-check op dubbellevens

De voorstelling Second Life van choreograaf Jasper van Luijk staat op donderdag 13 april in De Goudse Schouwburg. Second Life is een indringend liefdesduet, geïnspireerd op de beroemde choreografie Live (1979) van Hans van Manen.