Olympia

Olympiaan Anouar Benchellal maakt transfer naar Parto Eisden

De Goudse voetballer Anouar Benchellal maakt deze week de overstap van Olympia naar Patro Eisden in België. Zijn nieuwe voetbalteam staat aan kop in de Eerste Nationale, het hoogste amateurniveau in België, het 3e niveau in de competitie hiërarchie. 

 

Trots

Maandag kwam de transfer rond en informeerde leider Peter Kool de selectie: "Beste spelersgroep en begeleiding, via deze weg het bericht dat Anouar per direct Olympia gaat verlaten. Hij gaat de overstap maken naar het paarswit van Patro Eisden in Maasmechelen in België. Een mooie stap voor Anouar die we hem natuurlijk ook gunnen. We kunnen met elkaar trots zijn op de ontwikkeling die Anouar via Olympia heeft doorgemaakt en die nu leidt tot deze volgende stap in zijn voetbalcarrière. We gaan hem natuurlijk missen, maar we hebben ook de kwaliteiten in de selectie om hem op een goede manier te vervangen. @ Anouar: we gaan nog afscheid van elkaar nemen, maar nu vast een oprecht gemeend SUCCES! De deur staat bij Olympia altijd voor je open."

Reactie van Annouar: "Ik wil iedereen oprecht bedanken die wat voor mij heeft betekend bij Olympia zowel in de jeugd als in het eerste elftal. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad op de club en zal Olympia zeker op de voet volgen in de toekomst!..."

Foto: Anouar tekent de bal voor de pupil van de week. Links leider eerste elftal Peter Kool. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Podia vandaag 11:00

Free Music draait mee bij Record Store Day

Zaterdag 20 april is het weer zover: Record Store Day. De dag voor de onafhankelijke platenzaken in 25 landen. De dag met vele schitterende releases op vinyl en cd. En uiteraard, optredens. Ook Free Music aan Turfmarkt 12 draait weer mee.

Werken vandaag 10:21

Zelf een bus besturen? Kom naar open dag vervoerder Arriva

Heb jij er wel eens over nagedacht om buschauffeur te worden maar is het er nooit van gekomen? Heb je altijd al eens in een bus willen rijden? Of zou je graag meer te weten willen komen over het beroep? Arriva nodigt je graag uit om te kijken of het beroep van buschauffeur, fulltime of parttime, bij jou past door een proefrit op de bus te maken.

Geschiedenis vandaag 10:08

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij. Het Historisch Platform Gouda reikte zaterdag aan de kersverse Goudologen het certificaat Goudologie 1 uit. Dit na een goed gemaakt examen in - hoe kan het ook anders - het stadhuis op de Markt.

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt.