Advertorial Zorg

Omdat iedereen iedere dag plezier verdient

Bij woonzorgorganisatie Domus Valuas staat woon- en werkplezier centraal. Of u nu een bewoner bent die op zoek is naar een thuis waar warmte en gezelligheid samenkomen, of een medewerker die met toewijding werkt om dit woonplezier te realiseren, bij Domus Valuas streven ze naar een omgeving waar wonen en werken hand in hand gaan, en waar plezier een essentieel onderdeel is van elke dag.

sint jozef paviljoen domus valuas inloopdag.jpg

Woonplezier

"Blije, tevreden mensen is wat wij graag zien bij Domus Valuas. Dat de bewoner naast liefdevolle zorg en hoogwaardige service, ook veel plezier ervaart. Wij benutten alle mogelijkheden om alles uit het leven te halen. Voor een ieder op een eigen manier, met behoud van eigen regie. Bij Domus Valuas is er daarom veel aandacht voor activiteiten en bezigheden", aldus een woordvoerder van Domus Valuas.

Levensinvulling

Dagelijkse activiteiten, zowel individueel als in groepsverband, zorgen voor een plezierige daginvulling om zinvol bezig te zijn. Bezigheden die plezier brengen. Er worden met regelmaat concerten georganiseerd, met mooi weer trekken we er met de duofiets op uit en ook zijn het zorgpersoneel en de bewoners graag creatief bezig. Er wordt veel waarde gehecht aan een persoonlijke levensinvulling.

Werkplezier

"Onze gepassioneerde medewerkers kijken altijd naar mogelijkheden om invulling te geven aan persoonlijke waarden en wensen van de bewoners. Doordat medewerkers plezier in hun werk ervaren, stralen zij dit ook uit. Zij maken van elke dag een bijzondere dag. Wat er voor de bewoners echt toe doet vinden wij belangrijk. Maak een afspraak om de sfeer te komen proeven op één van onze locaties."

Wilt u een brochure en/of rondleiding aanvragen over één van onze locatie?

Vraag vrijblijvend een brochure en/of rondleiding aan door op onderstaande links te klikken:


Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid