Jodan Boys, Dionne VJ Sportfotografie

Ook Jodan Boys VR1 speelt voor overleden Henny Vermeer

Net als bij de mannen van Jodan Boys zal ook bij de wedstrijd van Jodan Boys VR1 worden stilgestaan bij het overlijden van club-icoon Henny Vermeer.

Henny was supporter van heel Jodan Boys. Altijd geïnteresseerd in de uitslagen van jeugdteams en hij zocht interessante busreizen uit om zowel het mannenteam als het vrouwenteam te supporteren.

Zo was Henny begin mei 2022 mee met VR1 toen ze kampioen werden in de tweede klasse bij RKAVV. Ook hier zat Henny voorin de bus te genieten. Hij had het zo naar z’n zin dat hij de dames een rondje beloofde. En die kwam er… Henny liet de spelersbus een vol rondje rijden om de rotonde bij Olympia... Dat was de humor van Henny.

Er zal bij de wedstrijd tegen het Friese Stiens dus worden stilgestaan bij het overlijden van Henny. Er zal voor hem gestreden worden en dat zal nodig zijn om de drie punten in Gouda te houden. De sympathieke Friese ploeg zal zich niet zomaar gewonnen geven. Zij hebben de punten hard nodig om de weg omhoog te vinden. Uit won Jodan Boys VR1 met 0-5 maar het had zomaar na de 0-1 voorsprong op 1-1 kunnen komen. Bij de 0-1 kreeg Jodan Boys VR1 een strafschop tegen die gelukkig naast geschoten werd.

Jodan Boys kende een prima eerste seizoenshelft en is vorige week, zonder te spelen, één plaats gestegen. Twee weken geleden kenden de vrouwen een prima trainingskamp waar op donderdagmiddag met 0-3 werd gewonnen bij FC Malaga City Feminino wat op het derde niveau in Spanje speelt. Maar dit is geweest. Zaterdag zal weer een serieuze testcase worden. Hoe komt Jodan Boys VR1 uit de winterstop?

De wedstrijd begint zaterdag om 11u45 en zal geleid worden door scheidsrechter C. Gielen.

Ook na de winterstop is er de Pupil van de week en dat is zaterdag Liz Tollenaar uit de MO9-1

Na de wedstrijd zal er vast nog een drankje op Henny worden genomen. Het laatste rondje is van ons…..

Ook deze wedstrijd is weer via X te volgen: @JBVrouwen1

Bijdrage Jodan Boys VR1


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk. 

Muziek 14 jun. 2024 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.