ZoGouds
Advertorial Algemeen

Ook nieuwsgierig naar nieuwsbrief ZoGouds? Aanmelden is simpel

ZoGouds heeft ook een digitale nieuwsbrief. Daarop verschijnen iedere dag rond 18u45 de berichten die de afgelopen 24 uur op ZoGouds zijn verschenen, op onze website en op onze facebook-, twitter-, Instagram-, TikTok-, Threads- en Bluesky-accounts. Via de gratis e-paper van ZoGouds blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en nieuwtjes uit Gouda. Aanmelden kan heel simpel via de homepage van www.zogouds.nl

Aanmelden

Meld je aan voor de nieuwsbrief door onderaan de webpagina in de smalle rode balk op aanmelden te klikken. Vervolgens verschijnt een veld waarin je je emailadres, voor- en achternaam in tikt en voilà.

Je ontvangt vervolgens aan het begin van de avond, zo rond 18u45, een overzicht van onze dagelijkse publicaties. En helemaal gratis.

Handig voor als je overdag weinig tijd hebt om op onze website rond te struinen en onze social media-kanalen te volgen. Maar het kan natuurlijk ook beide.

Veel leesplezier!


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.