Cinema Gouda
Advertorial Cinema Gouda

Op wereldreis met premières Cinema Gouda

Na het grote succes afgelopen zondag heeft Cinema Gouda nog één keer een marathon met 'Dune' ingezet. De première films van deze week nemen je mee door heel Europa. Ga mee naar Spanje met 'Buenas Chicas', zoek het hogerop in Denemarken met 'The Promised Land' of bezoek een prachtig Brits dorp in 'Wicked Little Letters'. 

Specials Cinema Gouda

DO 14 MRT 50+ SPECIAL – Les Misérables (re-release)
15u00 Twaalf jaar nadat de enorm succesvolle musicalfilm uitkwam, zal de film opnieuw in de bioscoop verschijnen. Geniet nogmaals of voor het eerst van het spektakel met o.a. Hugh Jackman, Eddie Redmayne & Russell Crowe. Geniet van een kopje koffie of thee met iets lekkers vooraf, en na afloop een drankje naar keuze. Leeftijd geen vereiste.

MA 18 & DI 19 MRT 50+ SPECIAL – De Terugreis
15u00 & 19u00 Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan. Geniet van een kopje koffie op thee met iets lekkers vooraf, en na afloop een heerlijk glas wijn en bitterballen. Leeftijd geen vereiste.

ZO 24 MRT HIGH TEA – Wicked Little Letters
High tea 13u30 | start film 14u30 Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die in steeds grotere getale en bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. Wanneer het mysterie een moeder bij haar kind vandaan dreigt te trekken komen alle vrouwen in actie. Met o.a. Olivia Coleman & Jessie Buckley. Geniet voordat de film start van een gezellige High Tea, met koffie of thee en een heerlijk assortiment aan gerechtjes

WO 27 & ZA 30 MRT MUZIEK – Love to Hate: Nickelback
20u00 & 19u30 Een indringende blik op een van de meest succesvolle rockbands ter wereld. Vanaf het bescheiden begin tot aan hun monsterhit “How You Remind Me” en de grote online haat die daarop volgde. De bandleden vertellen hun verhaal en waarom ze na vijf jaar hebben besloten weer een album uit te brengen. Tickets € 14,50 per stuk. Film bevat een exclusief bioscoop optreden.

VR 29 MRT GIRLS NIGHT – Miller’s Girl
19u30 Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo Sweet een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht van haar charmante leraar Jonathan Miller aanneemt, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens. Geniet van een heerlijke avond uit met je vriendinnen, je zussen of nichtjes! Krijg een warm onthaal met een alcoholvrij drankje en een leuke goodiebag mee na de film.

WO 17 APR PREMIÈRE – Back to Black
20u00 Een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte. Om in de stemming te komen spelen we muziek van Amy Winehouse. Daarnaast krijg je een drankje naar keuze bij jouw ticket, en geniet je achteraf van heerlijke bittergarnituur.

VR 26 APR GIRLS NIGHT – Challengers
19u30 Tashi is een voormalige talentvolle tennisster die coach geworden is. Ze is getrouwd met een tenniskampioen die bezig is aan een wat mindere. Pogingen hem er bovenop te krijgen brengen hem tegenover Patrick; zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi.  De spanningen lopen als snel hoog op en Tashi staat voor een belangrijke besluit; wat is de overwinning waard? Geniet van een heerlijke avond uit met je vriendinnen, je zussen of nichtjes! Krijg een warm onthaal met een alcoholvrij drankje en een leuke goodiebag mee na de film.

WO 1 MEI LADIES NIGHT – Bed & Breakfast
20u00 & 19u30 Workaholic Sarah neemt tot haar eigen verbazing ontslag. Op zoek naar structuur gaat ze met gepaste tegenzin passen op de Bed & Breakfast van haar tante. Wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Geniet van een supergezellige avond uit met je vriendinnen, moeder, je zus of de buurvrouw. Tickets inclusief een welkomstdrankje, lootje voor de loterij, hapjes en goodiebag.

Tot snel in Cinema Gouda!bekijk het hele programma


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.