Het Vijfde Huis
Advertorial Gezondheid en welzijn

Open Huis bij Het Vijfde Huis

Het Vijfde Huis is een bekende naam in Gouda, waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen, cursussen, workshops en lessen die te maken hebben met persoonlijke groei en ontwikkeling van spiritualiteit. Op zondag 4 september is het Open Huis bij Het Vijfde Huis: de hele dag zijn bezoekers in de gelegenheid om leuke workshops, lessen of voordrachten bij te wonen of actief deel aan te nemen. Te beleven wat er allemaal te doen is in Het Vijfde Huis en kennis te maken met de aangesloten therapeuten, coaches, trainers en docenten.

Wat er al op het programma staat: dansmeditatie, yoga, astrologie, reiki/shindo, cursus in wonderen, werken met tarotkaarten, kennismaken met je innerlijke gids, klankbeleving, clownsspel, activiteiten voor ouders en kinderen, quantum healing en er komt nog meer! Er is een breed aanbod en dat brede aanbod willen we graag laten zien aan het Goudse publiek en ver daarbuiten...", aldus Max de Bruin van Het Vijfde Huis.

"Onze kernwoorden zijn bewustzijn, balans en expressie. Op allerlei manieren kun je uiting geven aan je eigen groei", weet De Bruin. Het Vijfde Huis brengt dat bij en in de praktijk. Vroeger in het voormalig st. Jozef, later op het Stationsplein en de Nieuwe Gouwe Westzijde toen een hele poos op de Livingstonelaan en sinds eind 2021 gevestigd aan de Jac. P. Tijsselaan.

Praktische info:
- Het Vijfde Huis is gevestigd op Jac. P. Thijsselaan 45.
- Alle ruimtes en workshops zijn rolstoel toegankelijk.
- Boek je ticket via bij gevoegde link, reguliere toegang €5, er zijn 50 gratis tickets voor deelnemers met een kleine portemonnee. Ook op de dag zelf te verkrijgen.
- Tussen 10u00 en 16u30 zijn er 4 tijdsloten met in 3 zalen 4 ruimtes simultane activiteiten.
- Er is een dansvoorstelling in de pauze en er wordt gezamelijk afgesloten met flex yoga.
- Contactgegevens: info@hetvijfdehuis.nl / 06 41773963


Meer nieuws

Muziek gisteren 19:00

Goudse Esmee Joanna en Adje maken EK-liedje We zijn erbij

De Goudse Esmee van Oostende, oftewel Esmee Joanna, is een zangeres, performer, presentatrice, social-influencer en content-creator. Ze doet dus van alles. Ze heeft nu met de bekende Adje een EK-liedje gemaakt met 'Wij zijn erbij' (op Ich bin wie du). Dit voor het Europees Kampioenschap dat vanaf 14 juni in Duitsland wordt gespeeld.

Gemeente gisteren 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam gisteren 18:49

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Slavernij gisteren 14:57

Gouda viert Keti Koti op 30 juni en 1 juli

Gouda herdenkt op 30 juni het trans-Atlantisch slavernijverleden. En op 1 juli vieren we met elkaar de afschaffing van de slavernij. Tijdens de herdenking staan we stil bij het Nederlandse slavernijverleden. De viering van Keti Koti bestaat uit een cultureel programma. Burgemeester Pieter Verhoeve presenteert dan de vervolgstappen van de gemeente, naar aanleiding van de stadsgesprekken en de verkenning “Het koloniaal en slavernijverleden van Gouda”.

Geschiedenis gisteren 12:30

NTC-bunker in PWA-Kazerne zaterdag weer open voor publiek

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt nogmaals voor publiek opengesteld. De bunker is zaterdag 15 juni van 10 tot 16u00 open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden. Bij de eerste openstelling op 1 juni zijn er 553 bezoekers rondgeleid