Het Vijfde Huis
Advertorial Gezondheid en welzijn

Open Huis bij Het Vijfde Huis

Het Vijfde Huis is een bekende naam in Gouda, waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen, cursussen, workshops en lessen die te maken hebben met persoonlijke groei en ontwikkeling van spiritualiteit. Op zondag 4 september is het Open Huis bij Het Vijfde Huis: de hele dag zijn bezoekers in de gelegenheid om leuke workshops, lessen of voordrachten bij te wonen of actief deel aan te nemen. Te beleven wat er allemaal te doen is in Het Vijfde Huis en kennis te maken met de aangesloten therapeuten, coaches, trainers en docenten.

Wat er al op het programma staat: dansmeditatie, yoga, astrologie, reiki/shindo, cursus in wonderen, werken met tarotkaarten, kennismaken met je innerlijke gids, klankbeleving, clownsspel, activiteiten voor ouders en kinderen, quantum healing en er komt nog meer! Er is een breed aanbod en dat brede aanbod willen we graag laten zien aan het Goudse publiek en ver daarbuiten...", aldus Max de Bruin van Het Vijfde Huis.

"Onze kernwoorden zijn bewustzijn, balans en expressie. Op allerlei manieren kun je uiting geven aan je eigen groei", weet De Bruin. Het Vijfde Huis brengt dat bij en in de praktijk. Vroeger in het voormalig st. Jozef, later op het Stationsplein en de Nieuwe Gouwe Westzijde toen een hele poos op de Livingstonelaan en sinds eind 2021 gevestigd aan de Jac. P. Tijsselaan.

Praktische info:
- Het Vijfde Huis is gevestigd op Jac. P. Thijsselaan 45.
- Alle ruimtes en workshops zijn rolstoel toegankelijk.
- Boek je ticket via bij gevoegde link, reguliere toegang €5, er zijn 50 gratis tickets voor deelnemers met een kleine portemonnee. Ook op de dag zelf te verkrijgen.
- Tussen 10u00 en 16u30 zijn er 4 tijdsloten met in 3 zalen 4 ruimtes simultane activiteiten.
- Er is een dansvoorstelling in de pauze en er wordt gezamelijk afgesloten met flex yoga.
- Contactgegevens: info@hetvijfdehuis.nl / 06 41773963


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.