Cultuurhuis Garenspinnerij

Open Huis Garenspinnerij met thema Water

Cultuurhuis Garenspinnerij, het Netwerk Amateurkunst, Jeugdtheaterhuis & StudioGonz houden twee dagen lang, op vrijdagavond 2 juni en zaterdag 3 juni, Open Huis met als thema ‘Water’. 

Dompel je op vrijdagavond 2 juni van 19u15 tot 23u00 onder in een spetterende muzikale verrassing. En dobber op zaterdag 3 juni tussen 14u00 en 17u00 door het 'Open Huis nieuwe stijl’.

Wie zich helemaal wil onderdompelen in deze wondere waterwereld mag blauwe kleding aan!

Zie verder op www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/agenda/agenda_item/t/verrassing_op_vrijdag en www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl/agenda/agenda_item/t/open_huis

Voor verder info: www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl 

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.