Advertorial Winkels

Opening PostNL pakketautomaat bij PLUS van den Boogaard: eerste week altijd prijs bij gebruik

In PLUS van den Boogaard in Korte Akkeren is een PostNL pakketautomaat feestelijk geopend. Het is de 200-ste  automaat bij een PLUS winkel. Om dit te vieren is deze week elke dag een verrassing te vinden in de vakken, waaronder PLUS cadeaubonnen ter waarde van € 25,-. Deze speciale actie is bedoeld om klanten kennis te laten maken met het gemak van een automaat op een vertrouwde locatie.

Plus van den Boogaard Pakketautomaat strik cadeau.jpeg

Extra gemak

Peter van den Boogaard, eigenaar: "Wij bieden onze klanten extra gemak met de pakketautomaat. Veel klanten kopen of verkopen online en willen hun pakket op een bekend adres kunnen ophalen of versturen. Met ruime openingstijden maken wij het mogelijk voor hen om van deze service gebruik te maken en hun pakket op te halen of te versturen wanneer het hen uitkomt. Het is extra leuk dat deze week in elk vak van de automaat een verrassing te vinden is."

PLUS kiest ervoor om in steeds meer winkels een pakketautomaat van PostNL te plaatsen. Deze automaten maken het mogelijk om zowel grote als kleine pakketten op een handige manier te ontvangen en te versturen. Een dergelijke automaat in een supermarkt betekent altijd een goed bereikbare plek, waar klanten bovendien nog snel hun vergeten boodschappen kunnen doen of juist combineren met hun wekelijkse inkopen.

PLUS van den Boogaard nodigt iedereen van harte uit om de nieuwe pakketautomaat te ontdekken en te profiteren van de feestelijke openingsactie.

Meer weten over de PostNL-pakketautomaten? Lees hier meer.


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.