Organisaties maken weer kans op Graaf Floris Prijzen: € 6.000,- beschikbaar

Organisaties die zich ervoor inzetten om Gouda nog levendiger te maken, kunnen zich weer inschrijven voor de jaarlijkse Graaf Floris Prijzen. Ondernemers van Gouda, verenigd in het Genootschap Graaf Floris de Vijfde, stellen hiervoor al ruim dertig jaar een geldbedrag beschikbaar.

Winnaars Graaf Floris Prijs

In het eerste kwartaal van 2023 zijn er 4 prijzen toegekend: Theater na de Dam € 1.500,-, Stichting Goed Werk € 1.500,-, Gouda Beach Experience € 1.500,- en Swim To Fight Cancer € 1.500,-

Voor het derde kwartaal van 2023 is er een weer een mooi bedrag beschikbaar, namelijk € 6.000,-.

Inschrijving en selectiecommissie

Organisaties kunnen zich tot en met 1 september inschrijven via www.gfd5.nl. Alle inzendingen worden beoordeeld door een selectiecommissie, die bestaat uit Marjolein van Strien-Buitelaar (HBM Machines Moordrecht), Werner van den Bosch (INTO business), Geert Bouwmeester (De Goudse) en Femke Haijtema (Museum Gouda).

De winnaars worden medio september bekendgemaakt.

Hieronder de donateurs van Genootschap Graaf Floris V.

graaf floris 5de sponsors.jpg

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.