Advertorial Film

Oscars, panda's & Nicholas Cage bij Cinema Gouda

De winnaars van de Oscars zijn bekend en wat een show! Onder de grote winnaars waren 'Poor Things' & 'Zone of Interest', beide nog te zien in Cinema Gouda. Ondertussen heeft Panda Po zich een weg teruggeslagen (Kung Fu style) naar het grote doek.

Panda Po wordt vergezeld door een hoogwaardige remake van de kaskraker 'Les Misérables' en ook Nicholas Cage is terug in het bizarre drama 'Dream Scenario'.

Verder kun je de onderstaande Specials in Cinema Gouda verwachten:

ZO 24 MRT HIGH TEA – Wicked Little Letters
High tea 13u30 | start film 14u30 Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die in steeds grotere getale en bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. Wanneer het mysterie een moeder bij haar kind vandaan dreigt te trekken komen alle vrouwen in actie. Met o.a. Olivia Coleman & Jessie Buckley. Geniet voordat de film start van een gezellige High Tea, met koffie of thee en een heerlijk assortiment aan gerechtjes

WO 27 & ZA 30 MRT MUZIEK – Love to Hate: Nickelback
20u00 uur & 19u30 Een indringende blik op een van de meest succesvolle rockbands ter wereld. Vanaf het bescheiden begin tot aan hun monsterhit “How You Remind Me” en de grote online haat die daarop volgde. De bandleden vertellen hun verhaal en waarom ze na vijf jaar hebben besloten weer een album uit te brengen. Tickets € 14,50 per stuk. Film bevat een exclusief bioscoop optreden.

 VR 29 MRT GIRLS NIGHT – Miller’s Girl
 19u30 Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo Sweet een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht van haar charmante leraar Jonathan Miller aanneemt, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens.  Geniet van een heerlijke avond uit met je vriendinnen, je zussen of nichtjes! Krijg een warm onthaal met een alcoholvrij drankje en een leuke goodiebag mee na de film.

WO 17 APR PREMIÈRE – Back to Black
20u00 Een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte. Om in de stemming te komen spelen we muziek van Amy Winehouse. Daarnaast krijg je een drankje naar keuze bij jouw ticket, en geniet je achteraf van heerlijke bittergarnituur.

VR 26 APR GIRLS NIGHT – Challengers
19u30 Tashi is een voormalige talentvolle tennisster die coach geworden is. Ze is getrouwd met een tenniskampioen die bezig is aan een wat mindere. Pogingen hem er bovenop te krijgen brengen hem tegenover Patrick; zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi.  De spanningen lopen als snel hoog op en Tashi staat voor een belangrijke besluit; wat is de overwinning waard? Geniet van een heerlijke avond uit met je vriendinnen, je zussen of nichtjes! Krijg een warm onthaal met een alcoholvrij drankje en een leuke goodiebag mee na de film.

WO 1 MEI LADIES NIGHT – Bed & Breakfast
20u00 & 19u30 Workaholic Sarah neemt tot haar eigen verbazing ontslag. Op zoek naar structuur gaat ze met gepaste tegenzin passen op de Bed & Breakfast van haar tante. Wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Geniet van een supergezellige avond uit met je vriendinnen, moeder, je zus of de buurvrouw. Tickets inclusief een  welkomstdrankje, lootje voor de loterij, hapjes en goodiebag.

Tot snel in Cinema Gouda!  Bekijk hier het hele programma van Cinema Gouda


Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.