AS Media

Overval op Argos tankstation aan Burgemeester van Reenensingel

Bij tankstation Argos langs de Burgemeester van Reenensingel heeft maandagmorgen rond 07u10 een overval plaatsgevonden. De verdachte is er vandoor gegaan zonder buit. Na de overval werd het tankstation afgesloten. De politie doet onderzoek naar de overval.   

Via een Burgernet-bericht wordt gevraagd om uit te kijken naar de gevluchte dader: een man van 1.60 meter lang met opvallende donkere wenkbrauwen, gekleed in een donkerblauwe regenjas, donkere handschoenen en een zwarte broek met een witte streep. 'Niet zelf benaderen, bel 112', zo waarschuwt de politie.

Onderstaand signalement werd verspreid van de overvaller.

Argos in 2016 ook overvallen

Het Argos tankstation was al eens eerder doelwit van een overval, op 14 november 2016. Een medewerker van het tankstation werd bedreigd met een slagwapen en de overvaller - een licht getinte jongen - eiste geld uit de kassa. Binnen korte tijd was hij met de buit vertrokken. Hoeveel hij had buitgemaakt is nooit naar buiten gebracht.

De verdachte, een destijds 18-jarige Zoetermeerder, meldde zich twee dagen later zelf op het politiebureau in Zoetermeer.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Geschiedenis gisteren 19:15

Eeuwige roem voor (Vergeten Levens)Redders van Holland

In Amerika geloven ze tot op de dag van vandaag in het niet bestaande verhaal van Hansje Brinker, een jongentje  die met zijn vinger in een dijk heel Nederland redde. De Krimpenerwaard had haar eigen helden die hun schepen tegen een gat in de dijk aanstuurden. Arie Evegroen verdiende daarmee zijn geuzennaam en eeuwige roem als Redder van Holland, een titel die hij later moest delen.

Geschiedenis gisteren 18:29

Het scheelde maar een paar centimeter in Gouda

We gedenken morgen 1 februari de slachtoffers van de Watersnoodramp van 1953. Zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 1953 voltrok de grote stormramp in Nederland. In die ene nacht, 70 jaar geleden, liet de natuur haar niets ontziende kracht zien en verwoestte vele levens. In Zeeland vielen meer dan 1800 doden. Vrij onbekend is dat ook Zuid-Holland (en dus ook Gouda) bedreigd werd door de combinatie springtij en een zware noordwesterstorm.

Gezondheid en welzijn gisteren 16:59

Kortere openingstijden corona testlocatie Gouda

De corona testlocaties van Hecht GGD Hollands Midden zijn per 6 februari korter open. De testlocaties in Gouda en Leiden zijn vanaf dan dagelijks geopend van 8u30 tot 12u00. Steeds minder mensen maken gebruik van de mogelijkheid om zich bij de GGD te laten testen. Voor de meeste mensen is een zelftest voldoende.

Ontmoetingsplaats gisteren 13:11

Dirk Kuyt Foundation schenkt schuiftafeltennistafel aan Gemiva

De bewoners van locatie Karnemelksloot Gouda van Gemiva hebben een schuiftafeltennistafel via de Dirk Kuyt Foundation in ontvangst en in gebruik mogen nemen. Voor de bewoners van deze locatie was dit een heugelijke gebeurtenis. “Ik wil altijd wel meer bewegen en schuiftafeltennis is iets wat we allemaal kunnen. Dus dan is de drempel ook veel lager om te gaan bewegen”, zo laat bewoner Karin van Dijk enthousiast weten.

Ondernemen gisteren 11:53

Adviesbureau DWA winnaar Ondernemersprijs Midden-Holland

Onder applaus van de ruim vijfhonderd aanwezigen werden De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk, Vanderloo uit Waddinxveen en DWA uit Gouda, maandagavond in de Goudse Schouwburg uitgeroepen tot winnaars van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023.