Papierwinkel en Bibliotheek bieden weer hulp bij belastingaangifte

Moet je dit jaar belastingaangifte doen over het jaar 2022? Voor inwoners van Gouda die weinig te besteden hebben, is er gratis hulp. De Papierwinkel en de Bibliotheek helpen met de belastingaangifte.

Dit doen zij in maart 2023. Wil je hier gebruik van maken? Maak dan een afspraak bij het Sociaal Team Gouda. Bel hiervoor naar 088 900 4321. 

Wat heb je nodig om hulp te krijgen met de belastingaangifte bij de Papierwinkel en de Bibliotheek?
Je hebt een werkende DigiD en een mobiele telefoon. Sinds dit jaar kunnen de hulporganisaties alleen bij de belastingaangifte helpen als je een mobiele telefoon hebt om in te loggen bij de Belastingdienst.
Je hebt voor DigiD: de sms-controle ingesteld (met het juiste telefoonnummer) of de DigiD-app op je telefoon geïnstalleerd.

Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via www.digid.nl/aanvragen

Als je vragen hierover hebt, kun je terecht bij één van de vijf Papierwinkels in Gouda. Kijk voor meer informatie op www.sociaalteamgouda.nl/papierwinkel

Wil je geholpen worden met je belastingaangifte? Maak eerst een afspraak. Bel voor een afspraak naar het Sociaal Team Gouda: 088 900 4321. 

Waar en wanneer zijn de afspraken voor de hulp bij belastingaangifte? De hulp bij belastingaangifte wordt tussen 8 en 21 maart gepland op één van deze locaties:
De Walvis, Walvisstraat 1 
Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 
De Bibliotheek, Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 
Van Noord, Lekkenburg 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.