Papierwinkel en Bibliotheek bieden weer hulp bij belastingaangifte

Moet je dit jaar belastingaangifte doen over het jaar 2022? Voor inwoners van Gouda die weinig te besteden hebben, is er gratis hulp. De Papierwinkel en de Bibliotheek helpen met de belastingaangifte.

Dit doen zij in maart 2023. Wil je hier gebruik van maken? Maak dan een afspraak bij het Sociaal Team Gouda. Bel hiervoor naar 088 900 4321. 

Wat heb je nodig om hulp te krijgen met de belastingaangifte bij de Papierwinkel en de Bibliotheek?
Je hebt een werkende DigiD en een mobiele telefoon. Sinds dit jaar kunnen de hulporganisaties alleen bij de belastingaangifte helpen als je een mobiele telefoon hebt om in te loggen bij de Belastingdienst.
Je hebt voor DigiD: de sms-controle ingesteld (met het juiste telefoonnummer) of de DigiD-app op je telefoon geïnstalleerd.

Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via www.digid.nl/aanvragen

Als je vragen hierover hebt, kun je terecht bij één van de vijf Papierwinkels in Gouda. Kijk voor meer informatie op www.sociaalteamgouda.nl/papierwinkel

Wil je geholpen worden met je belastingaangifte? Maak eerst een afspraak. Bel voor een afspraak naar het Sociaal Team Gouda: 088 900 4321. 

Waar en wanneer zijn de afspraken voor de hulp bij belastingaangifte? De hulp bij belastingaangifte wordt tussen 8 en 21 maart gepland op één van deze locaties:
De Walvis, Walvisstraat 1 
Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 
De Bibliotheek, Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 
Van Noord, Lekkenburg 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie vandaag 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie vandaag 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.