Papierwinkel en Bibliotheek bieden weer hulp bij belastingaangifte

Moet je dit jaar belastingaangifte doen over het jaar 2022? Voor inwoners van Gouda die weinig te besteden hebben, is er gratis hulp. De Papierwinkel en de Bibliotheek helpen met de belastingaangifte.

Dit doen zij in maart 2023. Wil je hier gebruik van maken? Maak dan een afspraak bij het Sociaal Team Gouda. Bel hiervoor naar 088 900 4321. 

Wat heb je nodig om hulp te krijgen met de belastingaangifte bij de Papierwinkel en de Bibliotheek?
Je hebt een werkende DigiD en een mobiele telefoon. Sinds dit jaar kunnen de hulporganisaties alleen bij de belastingaangifte helpen als je een mobiele telefoon hebt om in te loggen bij de Belastingdienst.
Je hebt voor DigiD: de sms-controle ingesteld (met het juiste telefoonnummer) of de DigiD-app op je telefoon geïnstalleerd.

Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via www.digid.nl/aanvragen

Als je vragen hierover hebt, kun je terecht bij één van de vijf Papierwinkels in Gouda. Kijk voor meer informatie op www.sociaalteamgouda.nl/papierwinkel

Wil je geholpen worden met je belastingaangifte? Maak eerst een afspraak. Bel voor een afspraak naar het Sociaal Team Gouda: 088 900 4321. 

Waar en wanneer zijn de afspraken voor de hulp bij belastingaangifte? De hulp bij belastingaangifte wordt tussen 8 en 21 maart gepland op één van deze locaties:
De Walvis, Walvisstraat 1 
Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 
De Bibliotheek, Chocoladefabriek, Klein Amerika 20 
Van Noord, Lekkenburg 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:05

Verkeershinder bij aanleg schoolzone Plaswijckweg

In de omgeving van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg zijn verschillende basisscholen. Deze drukke straten zorgen voor onveilige verkeerssituaties. Daarom verandert de gemeente Gouda de inrichting van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg ter hoogte van de scholen. Dat brengt de nodige verkeershinder met zich mee.

Kunst en Cultuur vandaag 11:00

Gelukkig hebben we de plaatjes nog

Gelukkig hebben we de plaatjes nog, zo schrijft Maaike Hoonhout op social media. Het is bijna 9 jaar geleden dat we op feestelijke wijze de #Welkomstmuur verwelkomden in ons Goudse stadsgezicht. 'Negen jaar alweer?' hoor ik jullie denken. Ja, echt waar.

Mijn plek in Gouda vandaag 10:00

Mijn Plek in Gouda

'Mijn plek in Gouda' is een rubriek van ZoGouds naar het idee en in samen- en wisselwerking met de Goudse fotograaf/projectmaker Hermen Buurman. Fotograaf en filmer Buurman is al even bezig met de reeks beelden van inwoners die gefotografeerd zijn op 'Mijn plek in Gouda'. ZoGouds brengt vandaag in tekst en beeld Mijn plek in Gouda van Julie Middelkoop.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:00

Wonen met zorg en gedeelde interesses

Domus Magnus doet er alles aan om haar bewoners in het Sint Jozefpaviljoen de gemoedelijkheid van thuis te laten voelen. "Zorg en Welzijn stemmen we af op de behoeften van bewoners. We verdiepen ons in hun interesses en behoeftes en betrekken ze in de welzijnsactiviteiten die we organiseren", aldus Esther Visser van Domus Magnus.

Advertorial Theater gisteren 20:00

Te zien in schouwburg: Second Life, reality-check op dubbellevens

De voorstelling Second Life van choreograaf Jasper van Luijk staat op donderdag 13 april in De Goudse Schouwburg. Second Life is een indringend liefdesduet, geïnspireerd op de beroemde choreografie Live (1979) van Hans van Manen.