Advertorial Sport en recreatie

Partijen ondertekenen intentieverklaring nieuw sport en beweeg loket

Rabobank Hollandse IJssel, samen met sportbonden NevoboKNVB en Platform Ondernemende Sportaanbieders (POS)Gemeente GoudaNOC*NSF en SPORT.GOUDA B.V. hebben deze week de intentieverklaring ondertekend voor het nieuwe sport en beweeg loket in Gouda. 

Sportcafé

Sport.Gouda organiseerde hiervoor en sportcafé in sporthal De Mammoet waar Rogier Zandijk en Bram van Pelt alle aanwezigen eerst meenamen in de geschiedenis van clubondersteuning en de vialiteitsscan van clubs in Gouda. Clement van der Stel gaf namens NOC*NSF vervolgens een toelichting op het nieuwe sport en beweegloket.

Er zijn voor clubs zoveel ondersteuningsmogelijkheden, maar waar moeten ze nu precies zijn voor het beste aanbod voor hun club? Met de start van het sport en beweegloket komt hier verandering in!

Loket

Dit loket is het eerste aanspreekpunt voor sportverenigingen in Gouda voor vragen, hulp en advies voor hun club. Sport.Gouda inventariseert voor clubs in Gouda de hulpvraag en verwijzen de clubs door naar de juiste partij.

Eén van deze partijen is Rabobank Hollandse IJssel. "Met ons mooie programma Rabo ClubSupport Ondersteuning", verklaart Monique Overes-Lingen van Rabobank Hollandse IJssel. "Deze duidelijkheid voor clubs juichen wij enorm toe! Want uiteindelijk gaat het erom dat clubs geholpen worden bij hun uitdagingen en ambitie en dat het voor de vele vrijwilligers zo duidelijk mogelijk is welke route ze hiervoor moeten doorlopen."


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.