Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

Pas op! Vanaf vandaag moet je ook op zondagen parkeergeld betalen in binnenstad

Pas op! Het betaald parkeren in de binnenstad is vanaf 1 maart verlengd tot middernacht en geldt nu ook op de zondagen. Dat gaat vanaf vandaag, zondag 3 maart, voor het eerst in. Dat blijkt uit informatie op de website van ParkeerService  van de gemeente Gouda. Op de feestdagen blijft het parkeren gratis.

De uitbreiding van het betaald parkeren in de Goudse binnenstad ziet er vanaf 1 maart alsvolgt uit:

Maandag tot en met zaterdag van 09u00 - 24u00
Zondag van 13u00 - 24u00

De tijden voor de andere sectoren blijven gelijk.

Deze wijzigingen zijn onderdeel van het Wijkmobiliteitsplan binnenstad

De verwachting is dat hiermee het aantal geparkeerde auto's van bezoekers in de avonduren vermindert, waardoor bewoners in de binnenstad van Gouda makkelijker een parkeerplek kunnen vinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.

Museum vandaag 08:00

Lievelingspop van 9-jarige Edith, vermoord in WOII, komt in Museum Gouda

De pop van de joodse Edith Roseij Beek (1934-1943) wordt onderdeel van de collectie van Museum Gouda. Het Goudse meisje zat in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken, maar tevergeefs: als 9-jarige werd ze in Auschwitz vermoord. Haar lievelingspop liet ze achter op haar onderduikadres.

Advertorial Exposities gisteren 09:17

Expositie Anton Martineau nu te zien in Kunstuitleen Gouda

Een aantal kunstwerken van beeldend kunstenaar Anton Martineau (1926-2017) is in de maand april te bezichtigen in Kunstuitleen Gouda. Het thema ‘Dans’ loopt als een rode draad door zijn oeuvre; met name de gepassioneerde tango had zijn voorkeur.

Advertorial Muziek gisteren 08:43

Heel weekeinde vol ART & MUSIC op GOUDasfalt

Een heel weekend vol ART & MUSIC op GOUDasfalt. Elf kunstenaars en tien muzikale acts vertonen als onderdeel van Open Atelier Gouda op zaterdag 13 en zondag 14 april hun kunsten op de creatieve broedplaats aan de Gouderaksedijk.