Cinema Gouda
Advertorial Film

Pasen vieren we in Cinema Gouda

Ga voor een lekker ontspannen Pasen en kom naar Cinema Gouda. Inmiddels staat het paasprogramma al online en kun jij vanaf nu de beste plekken scoren voor de allermooiste filmbeleving. Zowel voor jong als oud is er genoeg keuze.

Verder kun je de onderstaande Specials in Cinema Gouda verwachten:

ZA 30 MRT MUZIEK – Love to Hate: Nickelback
20u00 uur & 19u30 Een indringende blik op een van de meest succesvolle rockbands ter wereld. Vanaf het bescheiden begin tot aan hun monsterhit “How You Remind Me” en de grote online haat die daarop volgde. De bandleden vertellen hun verhaal en waarom ze na vijf jaar hebben besloten weer een album uit te brengen. Tickets € 14,50 per stuk. Film bevat een exclusief bioscoop optreden.

WO 17 APR PREMIÈRE – Back to Black
20u00 Een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte. Om in de stemming te komen spelen we muziek van Amy Winehouse. Daarnaast krijg je een drankje naar keuze bij jouw ticket, en geniet je achteraf van heerlijke bittergarnituur.

DO 18, 25 & ZO 28 APR 50+ PREVIEW – The Stones and Brian Jones
19u00 & 13u00 In deze film worden de zeven turbulente jaren van Brian Jones belicht tot 1969, waarin hij de band moest verlaten. Kort daarna verdronk hij in zijn zwembad. Aan de hand van onthullende interviews met alle hoofdrolspelers en voor het eerst vrijgegeven archiefbeelden onderzoekt de filmmaker hoe het creatieve muzikale genie Brian Jones verdween in de schaduw van de geschiedenis. Zie deze film exclusief in de 50+ bios (leeftijd geen vereiste) inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

VR 19 APR 50+ SPECIAL – Back to Black
13u00 Een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte. Naast de gebruikelijk koffie of thee met iets lekkers geniet je na afloop van een heerlijk glas wijn & bitterballen.

VR 26 APR GIRLS NIGHT – Challengers
19u30 Tashi is een voormalige talentvolle tennisster die coach geworden is. Ze is getrouwd met een tenniskampioen die bezig is aan een wat mindere. Pogingen hem er bovenop te krijgen brengen hem tegenover Patrick; zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi.  De spanningen lopen als snel hoog op en Tashi staat voor een belangrijke besluit; wat is de overwinning waard? Geniet van een heerlijke avond uit met je vriendinnen, je zussen of nichtjes! Krijg een warm onthaal met een alcoholvrij drankje en een leuke goodiebag mee na de film.

WO 1 MEI LADIES NIGHT – Bed & Breakfast
20u00 & 19u30 Workaholic Sarah neemt tot haar eigen verbazing ontslag. Op zoek naar structuur gaat ze met gepaste tegenzin passen op de Bed & Breakfast van haar tante. Wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Geniet van een supergezellige avond uit met je vriendinnen, moeder, je zus of de buurvrouw. Tickets inclusief een  welkomstdrankje, lootje voor de loterij, hapjes en goodiebag.

ZO 12 MEI 50+ PREVIEW – Carmina Burana
13u00 Een prachtige registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekraïne. Zie deze film met verbluffend Dolby Atmos geluid. Tickets inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

DO 23 MEI MANNENAVOND – Furiosa: A Mad Max Saga
Inloop 19u30 | film start 20u00 Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld die hij ruim dertig jaar geleden gecreëerd heeft met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur. Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Furiosa moet vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis. Tickets inclusief een broodje bal met satésaus & Grolsch Beugel!

Tot snel in Cinema Gouda!  Bekijk hier het hele programma van Cinema Gouda


Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.