AS Media

Personeel Cyclus geschokt na bedrijfsongeval met vuilcontainer

Een medewerker van Cyclus raakte maandagmiddag ernstig gewond nadat een vuilcontainer bij het lossen uit een kraan viel. Het personeel van Cyclus reageert geschokt op het bedrijfsongeval en leeft mee met hun collega. De Arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ernstige ongeval met de afvalcontainer. 

Aanspreekbaar

Het bedrijfsongeval gebeurde aan de Johannes Poststraat. De persoon kwam onder de vuilcontainer terecht en raakte bekneld.  Nadat het slachtoffer was bevrijd is de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens omstanders was de man aanspreekbaar. 

Bij Cyclus is geschokt gereageerd op het ongeval. "Een ondergrondse container is bij het legen door een nog onbekende oorzaak op onze medewerker gevallen. Hij is hierbij helaas ernstig gewond geraakt. We zijn geschokt en leven allemaal mee met onze collega en zijn naasten. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is zoals gezegd nog niet bekend. Er is een onderzoek gestart", aldus een woordvoerder bij Cyclus.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, moet het onderzoek van de Arbeidsinspectie uitwijzen. Die doet onderzoek naar de toedracht en of sprake was van verwijtbaar handelen. Dat kan weken of zelfs maanden duren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.