Facebook Petshop Gouda

Petshop Gouda gaat dicht, nu totale leegverkoop

Dierenwinkel Petshop Gouda aan de Bosboom Toussaintkade in de wijk Korte Akkeren stopt ermee. Eigenaar Ruud Gerbrands gaat met pensioen en heeft besloten en bekendgemaakt dat hij de deuren van zijn winkel voorgoed zal sluiten. Dit met ingang van 1 juli. Tot aan die tijd is er een totale leegverkoop met flinke kortingen op het gehele assortiment.

Uitverkoop

Van manden en kussens tot kooien en hengelsportartikelen, alles wordt aangeboden tegen onweerstaanbare prijzen tijdens deze uitverkoop. Huisdieren verdienen alleen het beste, en deze kans biedt de mogelijkheid om hoogwaardige producten aan te schaffen tegen een fractie van de normale prijs. Slecht nieuws en goed nieuws derhalve voor de huisdierenliefhebbers en hengelsportfanaten in Gouda en met name in Korte Akkeren.

Het nieuws van de sluiting maakt al veel reacties los in de lokale gemeenschap. Petshop Gouda zit al sinds februari 2011 in de wijk. De winkel heeft vele jaren voorzien in de behoeften van huisdieren en hengelsportliefhebbers in Gouda en de Goudse regio en wordt gekoesterd om zijn uitstekende service en kwaliteitsproducten.

Laatste kans

Petshop nodigt iedereen uit om langs te komen en deel te nemen aan deze laatste kans om te profiteren van de ongelooflijke aanbiedingen en om afscheid te nemen van een geliefde lokale instelling. Mis de totale leegverkoop niet en kom langs bij Petshop Gouda van Ruud Gerbrands voor een laatste winkelervaring vol met fantastische deals en warme herinneringen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 10:21

Zelf een bus besturen? Kom naar open dag vervoerder Arriva

Heb jij er wel eens over nagedacht om buschauffeur te worden maar is het er nooit van gekomen? Heb je altijd al eens in een bus willen rijden? Of zou je graag meer te weten willen komen over het beroep? Arriva nodigt je graag uit om te kijken of het beroep van buschauffeur, fulltime of parttime, bij jou past door een proefrit op de bus te maken.

Geschiedenis vandaag 10:08

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij. Het Historisch Platform Gouda reikte zaterdag aan de kersverse Goudologen het certificaat Goudologie 1 uit. Dit na een goed gemaakt examen in - hoe kan het ook anders - het stadhuis op de Markt.

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt. 

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.