Facebook Petshop Gouda

Petshop Gouda woensdagmiddag dicht, nu totale leegverkoop

Dierenwinkel Petshop Gouda aan de Bosboom Toussaintkade in de wijk Korte Akkeren stopt ermee. 

Uitverkoop

Eigenaar Ruud Gerbrands gaat met pensioen en heeft besloten en bekendgemaakt dat hij de deuren van zijn winkel voorgoed zal sluiten. Dit met ingang van 1 juli. Maar woensdagmiddag gaan de deuren al dicht. Tot aan die tijd is er een totale leegverkoop met flinke kortingen op het gehele assortiment.

Van manden en kussens tot kooien en hengelsportartikelen, alles wordt aangeboden tegen onweerstaanbare prijzen tijdens deze uitverkoop. Huisdieren verdienen alleen het beste, en deze kans biedt de mogelijkheid om hoogwaardige producten aan te schaffen tegen een fractie van de normale prijs. Slecht nieuws en goed nieuws derhalve voor de huisdierenliefhebbers en hengelsportfanaten in Gouda en met name in Korte Akkeren.

Laatste kans

Het nieuws van de sluiting maakt al veel reacties los in de lokale gemeenschap. Petshop Gouda zit al sinds februari 2011 in de wijk. De winkel heeft vele jaren voorzien in de behoeften van huisdieren en hengelsportliefhebbers in Gouda en de Goudse regio en wordt gekoesterd om zijn uitstekende service en kwaliteitsproducten.

Petshop nodigt iedereen uit om langs te komen en deel te nemen aan deze laatste kans om te profiteren van de ongelooflijke aanbiedingen en om afscheid te nemen van een geliefde lokale instelling. Mis de totale leegverkoop niet en kom langs bij Petshop Gouda van Ruud Gerbrands voor een laatste winkelervaring vol met fantastische deals en warme herinneringen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.