Pieter van der Heijde

Pieter van der Heijde wil doen wat nodig is voor Goudse ondernemers

VVD Zuid-Holland wil doen wat nodig is voor Zuid-Hollandse ondernemers. De Gouwenaar Pieter van der Heijde wil doen wat nodig is voor de Goudse ondernemers. Hij stelt zich daarom kandidaat voor de verkiezing van de leden van de Provinciale Staten van Zuid-Holland.

"De afgelopen 25 jaar was ik directeur/eigenaar van Bureau Stedelijke Planning B.V. Een adviesbureau met zo’n 60 medewerkers met vestigingen in Gouda en Amsterdam. Vorig jaar heb ik mijn bedrijf verkocht aan Sweco, een internationaal ingenieursbureau", zo vertelt de Goudse binnenstadbewoner.

"Met mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ruimtelijke ordening, stedelijke ontwikkeling, wonen, economie en ondernemen wil ik mij, na 20 jaar lidmaatschap van de VVD, als lid van Provinciale Staten inzetten voor de maatschappij, en Gouda in het bijzonder. Vakkennis bevordert adequaat beleid, en wet- en regelgeving die bij voorkeur beperkt, effectief en doelgericht is. Hiermee zorgen we voor voldoende woningen en een aantrekkelijk vestigingsklimaat", aldus Van der Heijde.

"Mijn kennis en ervaring wil ik als lid van de Provinciale Staten inbrengen voor versnelling woningbouw, ruimte om te ondernemen en minder en effectieve regels..."

Zie voor nadere info op zuidholland.vvd.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.

Gemeente gisteren 08:00

Winterdijktunnel opgeknapt met graffiti-kunst van scholieren

De Winterdijktunnel heeft een opknapbeurt gehad. De tunnel is gerestaureerd en de tegels zijn vervangen door een graffitikunstwerk. Dit kunstwerk is gerealiseerd door vier scholieren van het Driestar College, onder begeleiding van twee graffiti-artiesten. Wethouder Michel Klijmij-van der Laan was deze week bij de Winterdijktunnel aanwezig om de scholieren, de graffiti-artiesten en aannemer Batec namens het college van B&W te bedanken voor hun mooie werk.