GoStores Gouda
Advertorial Winkels

Pinksteren: uitgelezen kans om inspiratie op te doen bij GoStores Gouda

Het voorjaar betekent een nieuwe frisse start en daarbij mag een nieuw interieur niet ontbreken. Gostores Gouda heeft de interieurtrends voor 2023 voor je op een rijtje gezet. Tijd om inspiratie op te doen. Zeker ook met Pinksteren. De uitgelezen kans om een rondje woonboulevard te maken.  

Warme kleuren

In 2023 staan de kleuren blue, brown en burnt orange centraal. Het gaat in het nieuwe jaar om warmte en behaaglijkheid in je huis. De basiskleuren wit en zwart worden vervangen door zachte beigetinten en bruin. Hierdoor ontstaat er een contrastrijk palet van warme tinten die goed bij elkaar passen.

Verduurzaming

De laatste jaren krijgt verduurzaming een steeds grotere rol in onze samenleving maar ook in het interieur. Grote merken zoals Auping maken steeds meer eerlijkere keuzes die beter zijn voor mens en milieu. Dit doen zij bijvoorbeeld door producten te produceren van (deels) gerecycled materiaal, zoals petflessen. Door erkende duurzaamheidskenmerken ben je op de hoogte hoe jouw nieuwe meubel wordt gemaakt en wat voor inpakt dit heeft op de wereld.

Zachte rondingen

In 2022 zagen we steeds meer ronde vormen in de accessoires van het interieur. In 2023 ga je deze ronde vormen steeds meer terug zien. In veel interieurs zie je rechte lijnen en strakke vormen maar deze worden dit jaar doorbroken met meubels met zachte rondingen. Dit zie je terug in organische rondingen van bank en deze ronde vormen herhalen zich in de salontafel en het vloerkleed. Dit geeft je interieur een intieme en uitnodigende uitstraling.

Tip

Volg Facebook en Instagram van GoStores Gouda om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en leukste acties. Veel shop plezier! 

Dé winkelboulevard van Gouda

Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, Sani4All, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, X20 Badkamers en Wereldrestaurant Atlantis. 

Parkeren is gratis!

Meer informatie: www.gouda.gostores.nl I www.facebook.com/gostoresgouda I www.instagram.com/gostoresgouda


Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.