GoStores Gouda
Advertorial Winkels

Pinksteren: uitgelezen kans om inspiratie op te doen bij GoStores Gouda

Het voorjaar betekent een nieuwe frisse start en daarbij mag een nieuw interieur niet ontbreken. Gostores Gouda heeft de interieurtrends voor 2023 voor je op een rijtje gezet. Tijd om inspiratie op te doen. Zeker ook met Pinksteren. De uitgelezen kans om een rondje woonboulevard te maken.  

Warme kleuren

In 2023 staan de kleuren blue, brown en burnt orange centraal. Het gaat in het nieuwe jaar om warmte en behaaglijkheid in je huis. De basiskleuren wit en zwart worden vervangen door zachte beigetinten en bruin. Hierdoor ontstaat er een contrastrijk palet van warme tinten die goed bij elkaar passen.

Verduurzaming

De laatste jaren krijgt verduurzaming een steeds grotere rol in onze samenleving maar ook in het interieur. Grote merken zoals Auping maken steeds meer eerlijkere keuzes die beter zijn voor mens en milieu. Dit doen zij bijvoorbeeld door producten te produceren van (deels) gerecycled materiaal, zoals petflessen. Door erkende duurzaamheidskenmerken ben je op de hoogte hoe jouw nieuwe meubel wordt gemaakt en wat voor inpakt dit heeft op de wereld.

Zachte rondingen

In 2022 zagen we steeds meer ronde vormen in de accessoires van het interieur. In 2023 ga je deze ronde vormen steeds meer terug zien. In veel interieurs zie je rechte lijnen en strakke vormen maar deze worden dit jaar doorbroken met meubels met zachte rondingen. Dit zie je terug in organische rondingen van bank en deze ronde vormen herhalen zich in de salontafel en het vloerkleed. Dit geeft je interieur een intieme en uitnodigende uitstraling.

Tip

Volg Facebook en Instagram van GoStores Gouda om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en leukste acties. Veel shop plezier! 

Dé winkelboulevard van Gouda

Bij GoStores Gouda vind je alles voor wonen, klussen en outdoor. Hier zijn gevestigd: Auping Plaza, Beddenreus, Beter Bed, Bruynzeel Keukens, CarpetRight, Floor Outlet, Gamma, Henders & Hazel, Kwantum, Lunchroom Go-in, Profijt Meubel, Prominent, Pronto Wonen, Sani4All, SuperKeukens, Swiss Sense, Vrijbuiter, Xooon, X20 Badkamers en Wereldrestaurant Atlantis. 

Parkeren is gratis!

Meer informatie: www.gouda.gostores.nl I www.facebook.com/gostoresgouda I www.instagram.com/gostoresgouda


Meer nieuws

Ontmoetingsplaats vandaag 12:05

Laatste Preek van de Leek dit keer door Mireille Pondman

Mireille Pondman houdt op zondag 21 april, vanaf 16u00 haar Preek van de Leek in de Sint-Joostkapel. Als bestuurskundige & museoloog zet zij zich in voor openbare bibliotheken en musea. Sinds 2022 is ze zakelijk directeur van de Anne Frank Stichting en in haar vrije tijd voorzitter van Poetry International. Haar Preek van de Leek is getiteld: ‘Een pleidooi voor meer nieuwsgierigheid’. Deze Preek van de Leek is de laatste van een serie van vier in het voorjaar 2024. 

Advertorial Voor Kinderen vandaag 11:42

Kinderboerderij viert 50-ste verjaardag met heropening opgeknapte varkensstal

Er is de afgelopen weken op Kinderboerderij De Goudse Hofsteden hard gewerkt in de varkensstal. De muren en kozijnen zijn geschilderd en de nieuwe hekken geplaatst. Op zondag 21 april wordt de stal heropend. Tijdens deze feestelijke dag viert de kinderboerderij ook de start van het bijzondere jubileumjaar. Kinderboerderij De Goudse Hofsteden bestaat namelijk 50 jaar!

Advertorial Winkels vandaag 11:20

Feestelijke opening Action Winkelcentrum Bloemendaal

Action Winkelcentrum Bloemendaal is zaterdagmorgen om 8u30 feestelijke open gegaan. Het is de 416de vestiging in Nederland en de tweede in Gouda. De populaire winkelketen heeft in het winkelcentrum zo'n duizend vierkante meter op de eerste verdieping van het Goudse winkelcentrum. Action heeft ook meteen een mooie actie: iedere bezoeker krijgt een big shopper en een kraskaart.

Sport vandaag 10:55

Bekeravontuur Goudse hockeydames voorbij

Er komt niets na Groningen. Het prachtige bekeravontuur van de dames van GMHC kwam vrijdagavond met een 3-0 nederlaag tegen GHBS ten einde. Dat lijkt een kansloze nederlaag, maar dat was het absoluut niet. De ruim honderd met bus en auto’s meegereisde supporters zagen hun favorieten de eerste klasser zeer goed partij geven.