Advertorial Dichters

Poëzieavond Dichters op Donderdag in IJsselhuis tijdens Goudse Popweek

Het IJsselhuis zal op donderdag 4 juli bruisen van creativiteit en culturele flair tijdens de Dichters op Donderdag poëzieavond, gepresenteerd door Chris Bellekom van Stichting Stadspoëzie als onderdeel van De Goudse Popweek. Bellekom is al jarenlang actief in de Goudse Poëziewereld, als dichter en als dragende kracht.

Mix

Dichters op Donderdag staat bekend om zijn onmiskenbare mix van geweldige taal, vertrouwde en verrassende  dichters, en levendige Ierse live-muziek, allemaal geaccentueerd door de beste bitterballen en lekkerste drankjes van Gouda.

Tijdens de Goudse Popweek staat het evenement bol van inspiratie en creativiteit, met het thema 'pop' dat als een rode draad door de avond zal lopen.

De poëzieliefhebbers en muziekfans worden van harte uitgenodigd om de avond bij te wonen. De inloop begint om 20u00, waarna het programma om 20u30 van start gaat.

Het belooft een avond te worden vol betoverende woorden, meeslepende melodieën en culinaire hoogstandjes.

Bovendien is de toegang tot dit unieke evenement gratis, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om deel te nemen aan dit culturele festijn


Meer nieuws

Energie gisteren 19:00

Wellicht veld met zonnepanelen naast voetbalcomplex DONK

Vorig jaar zijn Goudse inwoners gevraagd op welke locaties zonnevelden gewenst zijn en waar niet. Daaruit is naar voren gekomen dat in Gouda voorlopig maar één zoeklocatie mogelijk is: naast het voetbalveld van Donk.

Archeologie gisteren 18:46

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.