AS Media

Politie zoekt getuigen na twee explosies in theehuis Aaltje Bakstraat

Bij een Marokkaans theehuis aan de Aaltje Bakstraat heeft in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 juni een explosie plaatsgevonden. De nacht ervoor was het pand ook doelwit van een explosie. Daarbij werd eerst een steen door de ruit gegooid en vervolgens vuurwerk. Iets gezien? Bel 08006070. Of anoniem 08007000.

De tweede explosie is omstreeks 04.05 uur gemeld. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Wel raakte het pand beschadigd.

Iets gezien?

De toedracht van de explosie wordt onderzocht en de politie komt graag in contact met getuigen. Heb je in de nacht van 12 op 13 juni voor, tijdens of na de explosie iets opvallends gezien in de omgeving van de Aaltje Bakstraat? Of heb je op een andere manier informatie die van belang kan zijn in dit onderzoek, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het de politie van Gouda weten. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.

Gevaarsetting

Explosieven zoals zwaar illegaal vuurwerk, jerrycans met brandbare vloeistof of zelfgemaakte explosieven horen niet thuis in de openbare ruimte. Deze zorgen voor levensgevaarlijke situaties voor omwonenden, ondernemers, voorbijgangers en hulpverleners.

Melden helpt!

Als je verdachte situaties ziet, bel dan altijd 112. Heb je informatie over (de achtergrond van) de explosie? Meld het dan ook! Bel de opsporingstiplijn 0800-6070. Tippen kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of vul het tipformulier op de pagina in de link in.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.