Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

Politiebureaus dinsdag 11 juni gesloten

De politievakbonden houden dinsdag 11 juni een collectieve actie door politiebureaus met een publieksfunctie gedurende 24 uur te sluiten. Het algemene nummer 0900-8844 en alarmnummer 112 blijven gewoon bereikbaar. De actie betekent dat bezoekers van het politiebureau van dinsdag 11 juni om 00u00 tot dinsdag 11 juni 23u59 niet bij een politiebureau terechtkunnen.

Incidenten

Uiteraard is de politie wel gewoon beschikbaar voor incidenten en zijn de nummers 112 en 0900-8844 gewoon bereikbaar. Vanaf woensdag kunnen mensen weer bij de politiebureaus terecht tijdens de gebruikelijke openingstijden. Al gemaakte afspraken worden verplaatst naar een ander moment waarop het politiebureau geopend is, zo meldt de politie.

Aangifte doen

Aangifte doen is in sommige gevallen online mogelijk, dat kan via politie.nl. De bureaus die gesloten zijn, krijgen een actieposter op de deur waarop staat waarom het bureau dicht is. Vanaf woensdag kunnen de politiebureaus weer bezocht worden tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Vastlopen pensioenoverleg

De vakbonden voeren actie voor een goed vroegpensioen (RVU) voor politiemedewerkers. Het overleg hierover is recentelijk stukgelopen. Als de actie niet het gewenste resultaat oplevert, gaan de bureaus een week later opnieuw 24 uur dicht. Ook wordt gekeken of er nog andere acties gevoerd kunnen worden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Brand vandaag 17:38

Pizza te lang in oven, brandweer krijgt melding woningbrand

In een woning aan de Simon van der Stellaan heeft een pizza woensdagmiddag te lang in de oven gestaan. Zo ontstond er rond 14u50 rook en brand in de oven en vervolgens in de woning, waarop de brandweer voor een woningbrand werd gealarmeerd. 

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad.