Advertorial Film

Premières voor het uitkiezen in Cinema Gouda

Deze week heeft Cinema Gouda de luxe van heel veel nieuwe films. Zo zie je de film 'Love Lies Bleeding' over de gepassioneerde relatie tussen een sportschoolmanager en een bodybuilder, met een crimineel tintje. Of wat dacht je van 'Lassie: Een Nieuw Avontuur', 'Vlindervrienden en het Grote Avontuur', 'Vos en Haas Redden Het Bos' en natuurlijk 'The Fall Guy' met Ryan Gosling & Emily Blunt.

Kleuterbios

De kleuterbios is vanaf woensdag terug met de film 'Het Muizenhuis: Sam en Julia in de bioscoop'. Ook doen we mee aan de 25ste verjaardag van Star Wars met de vertoning van Episode I.

DI 23 APR DOCUMENTAIRE – Gimme Shelter (re-release)
Diverse tijden. Deze documentaire uit 1970 volgt The Rolling Stones tijdens de laatste twee optredens van hun beruchte tournee in 1969 wat eindigde in een grote rel met fatale afloop. Slechts vier maanden na het zo vreedzame Woodstock leek het concert een einde te markeren van het liefdevolle hippietijdperk. Regisseurs David Maysles, Albert Maysles en Charlotte Zwerin waren aanwezig en hebben de gebeurtenissen op beeld. De documentaire toont beelden van de twee concerten, maar ook de reacties van de bandleden terwijl ze kijken naar de beelden van het Altamont concert. Zie deze film voor slechts € 10,- inclusief glas wijn, pijpje bier, frisdrank, koffie of thee.

DO 25 & ZO 28 APR 50+ PREVIEW – The Stones and Brian Jones
19u00 & 13u00 In deze film worden de zeven turbulente jaren van Brian Jones belicht tot 1969, waarin hij de band moest verlaten. Kort daarna verdronk hij in zijn zwembad. Aan de hand van onthullende interviews met alle hoofdrolspelers en voor het eerst vrijgegeven archiefbeelden onderzoekt de filmmaker hoe het creatieve muzikale genie Brian Jones verdween in de schaduw van de geschiedenis. Zie deze film exclusief in de 50+ bios (leeftijd geen vereiste) inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

VR 26 APR GIRLS NIGHT – Challengers
19u30 Tashi is een voormalige talentvolle tennisster die coach geworden is. Ze is getrouwd met een tenniskampioen die bezig is aan een wat mindere. Pogingen hem er bovenop te krijgen brengen hem tegenover Patrick; zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi.  De spanningen lopen als snel hoog op en Tashi staat voor een belangrijke besluit; wat is de overwinning waard? Geniet van een heerlijke avond uit met je vriendinnen, je zussen of nichtjes! Krijg een warm onthaal met een alcoholvrij drankje en een leuke goodiebag mee na de film.

WO 1 MEI LADIES NIGHT – Bed & Breakfast
20u00 & 19u30 Workaholic Sarah neemt tot haar eigen verbazing ontslag. Op zoek naar structuur gaat ze met gepaste tegenzin passen op de Bed & Breakfast van haar tante. Wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Geniet van een supergezellige avond uit met je vriendinnen, moeder, je zus of de buurvrouw. Tickets inclusief een  welkomstdrankje, lootje voor de loterij, hapjes en goodiebag.

ZO 12 MEI 50+ PREVIEW – Carmina Burana
13u00 Een prachtige registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekraïne. Zie deze film met verbluffend Dolby Atmos geluid. Tickets inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers vooraf, met een heerlijk glas wijn na afloop.

DO 23 MEI MANNENAVOND – Furiosa: A Mad Max Saga
Inloop 19u30 | film start 20u00 Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld die hij ruim dertig jaar geleden gecreëerd heeft met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur. Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Furiosa moet vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis. Tickets inclusief een broodje bal met satésaus & Grolsch Beugel!

Tot snel in Cinema Gouda!  Bekijk hier het hele programma van Cinema Gouda


Meer nieuws

Gemeente vandaag 19:16

Global Goals Dashboard maakt inzichtelijk hoe Gouda ervoor staat

Hoeveel mensen in Gouda leven onder of rond het sociaal minimum? Hoe is de ontwikkeling van de woningvoorraad in onze stad? Hoe staat het met de gezondheid van Gouwenaars? Hoeveel CO2-uitstoot heeft Gouda afgelopen jaren bespaard? Is de kwaliteit van onze wateren verbeterd? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden op het nieuwe Global Goals Dashboard dat de gemeente Gouda deze week heeft gelanceerd.

Gemeente vandaag 18:58

Gouda maakt einde aan lange BKR-registratie na schuldentraject

Om inwoners te helpen hun leven sneller op te pakken na een schuldhulpregeling kort de gemeente Gouda de BKR-registratie fors in. De registratie blijft niet langer 5 jaar staan, maar slechts 6 maanden. “We willen dat mensen sneller perspectief krijgen en weer volwaardig mee kunnen doen in de samenleving”, licht wethouder Armoedebestrijding Jan Kees Oppelaar toe.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 18:58

Beweegmakelaars SPORT•GOUDA op vaste tijden te vinden in wijken

SPORT•GOUDA wil ervoor zorgen dat alle inwoners van Gouda gaan (én blijven) bewegen. Niet iedereen vindt het echter even gemakkelijk om een keuze te maken in het uitgebreide sport- en beweeglandschap dat Gouda biedt. Ook kan de financiële situatie een drempel opwerpen om te gaan sporten of lid te worden van een sportvereniging. Bij al dit soort vragen zijn de beweegmakelaars van SPORT•GOUDA de aangewezen personen om hulp te bieden.

Advertorial Groen vandaag 18:52

Wandel mee met Groene Avondvierdaagse

Buurtgroen Gouda en Velt Groene Hart houden van 1 tot en met 4 juli voor de allereerste keer de Groene Avondvierdaagse! Je loopt vier avonden langs bekende en onbekende groene pareltjes in Gouda. Buurtgroen Gouda is onderdeel van Gouda Bruist.