Goudse Business Club
Advertorial Ondernemen

Presentatie over HET koffertje voor Goudse Business Club

Ben je ook benieuwd naar het effect van de Miljoenennota op onze economie? Laat je informeren door ABN Amro Bank tijdens de ledenavond van de Goudse Business Club op dinsdag 3 oktober. Wat heeft Prinsjesdag dit jaar voor impact? Voor welke uitdagingen staat het kabinet? Ook thema's als verduurzaming en hoe we ons land het beste voorbereiden op de toekomst komen aan bod. Brigitte van Gorp van de ABN AMRO licht de plannen toe en zal daarbij specifiek inzoomen op onze regio en het MKB.

De Goudse Businessclub is op dinsdag 3 oktober te gast in Cultuurhuis De Garenspinnerij aan de Turfsingel. Hier geeft Brigitte van Gorp van de ABN AMRO een presentatie over HET Koffertje.

Van Gorp is een zeer ervaren Financieel planner die de aanwezigen deze avond zal meenemen in de gevolgen voor de ondernemer na de gepresenteerde miljoenennota uit het wel bekende koffertje. Daarnaast zal Van Gorp ook nog inzoomen op de nieuwe Pensioenwet en wat dit inhoud voor de Goudse ondernemers.

Programma:

17.30 uur – Inloop
18.00 uur – Welkom door de voorzitter
18.15 uur – Start Presentatie Brigitte van Gorp
19.30 uur – Mogelijkheid tot netwerken met een hapje en een drankje
21.00 uur – Afsluiting


Meer nieuws

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.

Sport vandaag 10:39

Estafette team GZC DONK derde op Provinciaal Kampioenschap

Brisa Dekkers, Eva Ehlert, Anouk de Jong, Erin de Jong, Tessa de Jong en Tess Liebrechts hebben onder leiding van trainer/coach Aranea de Jong zich op het Provinciaal Estafette Kampioenschap in Leiden verdienstelijk naar een derde plaats overall gezwommen.