Prospectt betrekt Gouwekerk: ‘mooiste showroom Benelux’

In Gouda staat de prachtige Gouwekerk; een echt monument midden in de stad. In deze stad is ook Prospectt gevestigd; het lifestyle merkenhuis voor de Benelux. Beide hebben de krachten gebundeld met als resultaat dat vanaf 2024 Prospectt deze kerk als showroom gaat gebruiken.

Inkoop-experience

Prospectt is een inspirerend merkenhuis voor woonwinkels, conceptstores en gift shops en vertegenwoordigt de mooiste merken, uit binnen- én buitenland, in de Benelux. In deze kerk zullen de collecties van de huidige merken nog meer tot hun recht komen.

Ook zullen enkele nieuwe merken worden toegevoegd aan de collectie, waardoor er straks echt een 'inkoop-experience' ontstaat. Gouda heeft daarnaast nog veel meer moois te bieden, dus een bezoek aan de showroom kan prachtig gecombineerd worden met een inspiratie-tour door de stad.

Beurzen

Prospectt kiest er bewust voor deze grote stap te zetten. Pieter-Leen Burger, directeur van Prospectt ligt toe: “In deze tijd is het van belang goed de tijd en de rust te hebben een uitgebalanceerde collectie samen te stellen. Beurzen kunnen dan goed dienen om je in de breedte te inspireren. In een showroom ga je de diepte in. En dat willen wij met onze klanten. Samen kijken naar een optimale collectie waarmee je de toekomst in kan. In een omgeving die inspireert en verbaast.”

Tour

Voordat de showroom wordt geopend, begint Prospectt eerst nog met een tour langs de beurzen. Op 14 januari staat Trendz in Gorinchem als eerst op de planning, dan door naar de Maison&Opjet in Parijs, startend op 18 januari, om vervolgens af te sluiten op 4 & 5 februari tijdens de showUp in Amsterdam-Vijfhuizen. “We hebben zin in 2024, de afgelopen twee jaar waren lastig en ik heb er alle vertrouwen in dat 2024 een opwaartse lijn laat zien voor onze klanten en daarmee voor ons.”Meer informatie:
Prospectt
Meridiaan 61
2801 DA Gouda
(+31)(0)182 686332
info@prospectt.nl
www.prospectt.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 10:01

Sportzomer SPORT•GOUDA heeft Olympisch tintje

Deze zomer houdt SPORT•GOUDA tal van sportieve activiteiten met een Olympisch tintje. Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen en genieten van sport- en spel door heel Gouda. Sportzomer met SPORT•GOUDA: Sportieve activiteiten met een Olympisch tintje.