Advertorial Bankzaken

Rabobank biedt Goudse clubs ondersteuning op maat

Elke sport- of cultuurvereniging heeft zijn eigen doelen en ambities: bijvoorbeeld het clubhuis verduurzamen, meer sponsors of vrijwilligers werven. Met Rabo ClubSupport biedt Rabobank ondersteuning op maat om de ambities van een vereniging of stichting waar te maken. 

Dit doet Rabobank in samenwerking met NOC*NSF, verschillende bonden, Kunstbende en LKCA. Clubs krijgen hulp van een professional, die samen met leden van de club werkt aan een plan om de ambitie te realiseren. Deze expert zet zijn kennis en ervaring in en zorgt via intensieve 1-op-1 begeleiding dat clubs grote stappen maken om hun doel te bereiken.  

Zo wil Rabobank bijdragen aan het nog zelfredzamer en toekomstbestendiger worden van clubs in onze regio. Dus waarom blijven worstelen met jullie uitdaging, als je hulp kunt krijgen? Bespreek dit mooie aanbod binnen je club en dien een aanvraag in voor Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning: www.rabobank.nl/leden/clubsupport/verenigingsondersteuning


Meer nieuws

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.

Weer in Gouda vandaag 11:20

Zonnig, droog en vrij warm weekend!

Zaterdag blijft er met een oost-noordoostenwind droge en vrij warme lucht het Groene Hartgebied instromen. De zon schijnt de gehele dag uitbundig en de maximumtemperatuur loopt op naar 23 graden Celsius in de Goudse regio. In het waterrijke Reeuwijkse plassengebied is het een fractie koeler met circa 21 graden Celsius. De oost-noordoostenwind is overwegend matig van kracht, windkracht 3 à 4 Beaufort.