Advertorial Bankzaken

Rabobank biedt Goudse clubs ondersteuning op maat

Elke sport- of cultuurvereniging heeft zijn eigen doelen en ambities: bijvoorbeeld het clubhuis verduurzamen, meer sponsors of vrijwilligers werven. Met Rabo ClubSupport biedt Rabobank ondersteuning op maat om de ambities van een vereniging of stichting waar te maken. 

Dit doet Rabobank in samenwerking met NOC*NSF, verschillende bonden, Kunstbende en LKCA. Clubs krijgen hulp van een professional, die samen met leden van de club werkt aan een plan om de ambitie te realiseren. Deze expert zet zijn kennis en ervaring in en zorgt via intensieve 1-op-1 begeleiding dat clubs grote stappen maken om hun doel te bereiken.  

Zo wil Rabobank bijdragen aan het nog zelfredzamer en toekomstbestendiger worden van clubs in onze regio. Dus waarom blijven worstelen met jullie uitdaging, als je hulp kunt krijgen? Bespreek dit mooie aanbod binnen je club en dien een aanvraag in voor Rabo ClubSupport Verenigingsondersteuning: www.rabobank.nl/leden/clubsupport/verenigingsondersteuning


Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.