Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

Rabobank Hollandse IJssel geeft tekst en uitleg over veilig digitaal bankieren

Rabobank Hollandse IJssel houdt op maandag 20 maart een bijeenkomst over veilig digitaal bankieren. Specialisten van de Rabobank geven tekst en uitleg over dit actuele onderwerp. Deelnemers horen hoe zij veilig gebruik kunnen maken van internet- of mobiel bankieren.

Veilig digitaal bankieren

Digitaal bankieren is erg vanzelfsprekend geworden en door alle maatregelen die banken treffen ook zeker niet onveilig. Maar we moeten wel alert blijven. Een medewerker van de Rabobank zal tijdens deze bijeenkomst inzicht geven in hoe internetcriminelen te werk gaan en hoe je dus kunt voorkomen dat jij daarvan de dupe wordt.

De bijeenkomst is op maandag 20 maart in de Bibliotheek van Bergambacht, van 15u00-16u30.

Deze informatieve bijeenkomst is interessant voor mensen die al digitaal bankieren én mensen die dat nog niet doen. Het maakt niet uit bij welke bank je bankiert. Er is gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

De bijeenkomst is voor iedereen gratis bij te wonen, maar er is een maximum aantal deelnemers. Wil je hier bij zijn? Geef je op via info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl. Vermeld duidelijk welke locatie de voorkeur heeft.


Meer nieuws

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.

Weer in Gouda vandaag 11:20

Zonnig, droog en vrij warm weekend!

Zaterdag blijft er met een oost-noordoostenwind droge en vrij warme lucht het Groene Hartgebied instromen. De zon schijnt de gehele dag uitbundig en de maximumtemperatuur loopt op naar 23 graden Celsius in de Goudse regio. In het waterrijke Reeuwijkse plassengebied is het een fractie koeler met circa 21 graden Celsius. De oost-noordoostenwind is overwegend matig van kracht, windkracht 3 à 4 Beaufort.

Opinie vandaag 11:10

Uniek monument wordt hersteld!

Al jarenlang zet ik me in voor het opknappen van historische panden in de binnenstad van Gemeente Gouda. Nu stond enige tijd het Tapijthuis uit de 16e eeuw (!!) te koop, nadat de bekende kunstenaar Menno Meijer was overleden. Met enkele andere Gouwenaars zijn we vervolgens een burgerinitiatief gestart om aandacht voor dit unieke pand te vragen. Het pand is nu verkocht en wordt door de nieuwe eigenaar helemaal opgeknapt zodat we over een paar jaar weer een prachtig historisch pand rijker zijn en de binnenstad nog mooier wordt!