Advertorial Bankzaken

Rabobank licht plannen Miljoenennota toe aan ondernemers GBC

De leden van de Goudse Business Club laten zich informeren over de Miljoenennota door Ronald van Raaij, directeur MKB van Rabobank. Dat gebeurt op dinsdag 4 oktober tijdens de ledenavond van de Goudse Business Club in het kantoor van Rabobank Hollandse IJssel aan de Burgemeester Jamessingel. 

Wat heeft Prinsjesdag dit jaar voor impact? Voor welke uitdagingen staat het kabinet? Hoe kan Nederland de economische gevolgen van de coronacrisis het beste het hoofd bieden? Ook thema's als verduurzaming en hoe we ons land het beste voorbereiden op de toekomst komen aan bod. 

Ben je ook benieuwd naar het effect van de Miljoenennota op onze economie? Laat je in één avond bijpraten over de praktische gevolgen van de nieuwe plannen van het kabinet. Ronald van Raaij, directeur MKB van Rabobank licht de plannen toe en zal daarbij specifiek inzoomen op onze regio en het MKB.

rabobank nieuw pand.jpg

Locatie
Rabobank Gouda (Burgemeester Jamessingel 41)

Programma
17.30 uur Welkom
18.00 uur Opening door voorzitter Don Frederiks
18.15 uur Prinsjesdaglezing door Ronald van Raaij
19.00 uur Borrel met hapje en drankje voorzien door de Goudse Business Club
21.00 uur Einde programma

ondernemen businessclub bestuur gbc.jpg

Het bestuur van de Gouds Business Club

Over Goudse Business Club
De Goudse Business Club is ten overstaan van notaris Dirk Jan Blok te Gouda op 24 mei 2005 officieel opgericht. De club telt rond de 200 leden. Onder de leden zitten zzp’ ers, makelaars, banken, horecazaken, detaillisten en administratie-/belastingadvieskantoren.

Doelstellingen
In de statuten is als doel opgenomen “.. het stimuleren en ondersteunen van het ondernemerschap van de leden..” dat onder meer bereikt wordt door “..het houden van bijeenkomsten, het bevorderen van kennisoverdracht, het stimuleren van ontwikkelingen gericht op ondernemingen en het houden van bijeenkomsten...”

Doelgroep
De businessclub is met name gericht op ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf uit Gouda en de aangrenzende gemeenten. Maar uiteraard zijn andere ondernemers ook welkom.

Invulling clubavond
Iedere eerste dinsdag van de maand wordt een clubavond gehouden, in beginsel steeds in een andere locatie. Dat kan bij één van de leden zijn of ergens in Gouda in een horecazaak of andere zaalruimte.

Zeepkist
De clubavonden zijn informeel, met inloop vanaf 17u00 en sluiting rond 22u00. Een vast moment is het welkomstwoordje rond 18.30 uur namens het bestuur met enige huishoudelijke mededelingen. Direct daarna kunnen nieuwe leden zich op de (virtuele) zeepkist in maximaal 3 minuten voorstellen of kunnen andere leden iets vertellen wat zij belangrijk genoeg vinden voor de overige leden.

Als er een spreker is op de clubavond, volgt hierna de presentatie tot maximaal 19u15.

Zie voor meer info op www.degoudsebusinessclub.nl


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:48

Gaslekkage ontdekt onder water aan Turfmarkt

In het water aan de Turfmarkt is woensdagmiddag rond 17u40 een gaslekkage ontstaan. Nadat passanten bubbels hadden gezien in het water werd de brandweer opgeroepen om onderzoek te verrichten. Door de brandweer zijn meerdere metingen verricht waaruit duidelijk werd dat het om een gaslekkage gaat.

4 en 5 mei gisteren 18:53

Rondleiding ‘Gouda in de oorlog’ op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Theater gisteren 18:49

Ex-profvoetballer Eljero Elia geeft masterclass in schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Sport en recreatie gisteren 18:47

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Vastgoed gisteren 18:45

Verduurzamen monumenten wordt gemakkelijker

Verruim de regels, hanteer duidelijke richtlijnen en zorg voor heldere informatievoorziening. Dat zijn de belangrijkste aanbevelingen van Arcadis Nederland, dat in opdracht van de gemeente Gouda onderzoek deed naar de effecten van de regeling Erfgoed en Duurzaamheid. Met deze regeling wil de gemeente particuliere eigenaren helpen om hun monumenten op een verantwoorde manier te verduurzamen.

4 en 5 mei gisteren 18:44

Bevrijdingsdag in Gouda volop activiteiten

Zondag 5 mei viert Gouda haar vrijheid. En wel op de Goudse manier: samen. Wandel mee voor vrijheid en vrede, bezoek de expositie ‘Wat betekenen mensenrechten voor jóu?’ en ga kijken en luisteren bij Goudse organisaties die zich inzetten voor vrijheid, vrede en gastvrijheid. Iedereen is welkom en alle activiteiten zijn gratis.