Parole/ZoGouds, Pieter van Vliet

Regerend landskampioen GZC Donk neemt het op tegen PSV

Woensdag startte de Eredivisie met een wedstrijd tussen de waterpoloërs van JTT en Het Ravijn. Zaterdag komen, met uitzondering van UZSC, de overige mannenploegen ook weer in actie. Dan neemt landskampioen GZC Donk het op tegen PSV. De competitie bij dames start een week later. 

JTT staat voor Jong Talenten Team en is voor spelers van Jong Oranje O.19 (jaargangen 2005, 2006 en 2007). Zowel bij de heren als de dames doet JTT (KNZB Topsport) mee met als doel gedurende het hele jaar onder goede druk wedstrijden te spelen. Hun thuiswedstrijden spelen zij in het KNZB zwembad in Zeist, meestal op woensdagavond.
 
De resultaten van deze wedstrijden tellen gewoon mee voor de eindrangschikking. Als JTT-speler gaat je clubteam voor, dus het is niet mogelijk dat je als speler van JTT tegen je eigen club speelt. Jeugdbondscoach Eszter Gyori begeleidt de meisjes, Branko Mitrovic de jongens.

Zaterdag komt Het Ravijn weer in actie, dan tegen Polar Bears. MNC Dordrecht maakt z’n rentree op het hoogste niveau met een thuiswedstrijd tegen ZV De Zaan dat op dit moment een trainingskamp heeft in Griekenland. Landskampioen GZC Donk trapt de competitie af tegen PSV. UZSC is nog een weekendje vrij.  

Programma Eredivisie Heren 

Woensdag 20 september 2023 
20:30 uur JTT – Het Ravijn  
Scheidsrechters: De Boer en Hinds 

Zaterdag 23 september 2023 
17:40 uur GZC Donk – PSV 
Scheidsrechters: Hendriks en Schapers 

18:00 uur ZPB H&L Productions - De Ham 
Scheidsrechters: Van Zenderen en Taylan 

19:00 uur ZPC Amersfoort – ZVL-1886 
Scheidsrechters: Van Neutegem en Hinds 

19:45 uur Het Ravijn – Polar Bears 
Scheidsrechters: Van den Berg en Evers 

19:55 uur MNC Dordrecht - ZV De Zaan  
Scheidsrechters: Bijeman en Sonnemans 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.