Regilio Simons

Regilio Simons kan elektrische bakfiets aanschaffen om zwerfvuil op te ruimen

De crowdfunding-actie voor de aanschaf van een elektrische bakfiets voor de Goudse Regilio Simons (63) is succesvol verlopen.  

Regilio heeft een lichamelijke beperking. Toch verwijdert hij dagelijks belangeloos het zwerfafval uit de stad. Daarvoor gebruikt Regilio nu nog een bakfiets zonder trapondersteuning. Dat dankbare werk wordt hem echter te zwaar.

De Gouwenaar is volledig arbeidsongeschikt verklaard wegens ernstig slijtage van gewrichten en daar kwam vijf jaar geleden ook nog een TIA overheen. Revalidatie hielp gedeeltelijk. Vanwege versleten enkels, waar hij steeds meer last van heeft, is het voor hem bijna onmogelijk het voertuig goed vooruit te krijgen. Hij zamelt daarom geld in voor de aanschaf van een elektrische bakfiets.

Het streefbedrag is 2500 euro. Dat bedrag is inmiddels ruimschoots behaald. De teller staat nu (donderdag 10u00) op 2.615 euro. Wellicht wil je Regilio verder helpen door hier te doneren.

regilio simons doneeractie.jpg
 
Lieve mensen,

Mijn naam is Regilio. Ik ben 63 jaar en woonachtig in Gouda. Sinds ik niet meer kan werken ben ik begonnen aan een nieuwe passie: Alle rommel in Gouda opruimen. Dit doe ik elke dag met alle liefde. Door mijn lichamelijke beperkingen wordt het alleen een stuk lastiger om op plekken te komen. Momenteel heb ik een bakfiets, waar ik erg blij mee ben, want zo kan ik al mijn spullen meenemen. Denk aan een bezem, hark, prikker, vuilniszakken etc. Maar dit wordt helaas te zwaar voor mij. Om deze reden wil ik graag een elektrische bakfiets aanschaffen.


Elektrische bakfietsen zijn helaas erg prijzig. Vandaar dat ik deze gofundme heb aangemaakt. Want alle kleine beetjes helpen! Alvast heel erg bedankt!
 
Groetjes,
Regilio

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.