Giftclub Gouda
Advertorial Winkels

Remco van Ee opent Giftclub naast zijn Plus Supermarkt

Remco van Ee opent morgenochtend, vrijdag 2 december, een fonkelnieuwe winkel: de Giftclub. Een gezellige winkel waar klanten terecht kunnen voor cadeau’s, huid en haar verzorging en tal van andere leuke artikelen. Een aanwinst voor Korte Akkeren en voor Gouda. De vestiging ligt naast supermarkt PLUS van Ee aan de Constantijn Huygenstraat. De Giftclub neemt daar de plaats in van DA Drogisterij Van 't Hof.  

 

Giftclub geeft ook wat weg

Uiteraard geeft de Giftclub Korte Akkeren bij de opening ook wat weg. Voor de eerste 250 klanten is er een gratis Goudse editie van Monopoly Deal. Verder ontvangen de eerste 100 klanten bij aankoop van heel staatslot met XL een gratis klavertje 4 kraslot en bij aankoop van 30 euro een gratis geurkaars.

Nieuwe invulling

Van leegstand houden ze niet in dit kleinschalige maar druk bezochte winkelstraat in Korte Akkeren. Er werd  naarstig gezocht naar een nieuwe invulling. Remco van Ee, eigenaar van de naastgelegen Plus supermarkt en inmiddels ook eigenaar van het vrijgekomen pand, besloot er na een inventarisatie van de wensen en behoeften van het winkelend publiek een filiaal van de Giftclub in te vestigen.

winkel giftclub mensen met cadeaus.jpg

Wenskaarten, cadeaus en meer

De Giftclub is een landelijke keten die is gespecialiseerd in de verkoop van wenskaarten en cadeaus. De klant vindt er op beide gebieden een uitgebreid en gevarieerd assortiment in verschillende prijsklassen, waardoor het bijna onmogelijk is weer met lege handen te vertrekken.

Wie niet precies weet waar hij of zij de jarige, de jubilaris of het kersverse bruidspaar mee wil verrassen kan ook kiezen uit een uiteenlopend pakket cadeaukaarten zoals de traditionele boekenbon, een dinerbon, een bioscoopbon of een weekendje weg voor de ontvanger. Voor iedere feestelijke gelegenheid biedt de Giftclub een passende oplossing die desgewenst ook nog eens feestelijk wordt verpakt.

Van Ee besloot de winkel te completeren met een aantal activiteiten die tot op heden achter de servicebalie van zijn supermarkt Plus Van Ee plaatsvinden. Achter de toonbank maar op grond van wettelijke bepalingen aan het oog onttrokken liggen de rookwaren, meer in het zicht kan een keuze gemaakt worden uit zoetwaren en worden er kansspelloten en boeken verkocht.

Postkantoor

Met de komst van de Giftclub zal per 2 december tabak, stomerij, kansspelen, cadeaukaarten en tijdschriften op deze locatie verkrijgbaar zijn. Deze diensten en artikelen verhuizen daarmee per 2 december van Plus Van Ee naar Giftclub. Ook de vestiging van PostNL is naar de nieuwe winkel verplaatst en uitgebreid naar een compleet postkantoor. Je kunt er zelfs terecht voor het overschrijven van een kenteken van een motorvoertuig.

Toevoegingen

In de PLUS wordt de ruimte in 2023 ingevuld voor toevoegingen in het assortiment. "Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van de medicijnen. En er komt een heuse meter van XXL Nutrition. Speciaal voor mensen die extra aanvullende voeding nodig hebben met sporten...", zo laat Remco van Ee weten.

PLUS Van Ee loopt met het stoppen van de verkoop van tabak vast vooruit op het toekomstige landelijke verbod per 2024 van de verkoop van tabak.

De Giftclub is vanaf 2 december open van 08u00 tot 20u00. En dat zijn dezelfde openingstijden als de naastgelegen supermarkt.


Meer nieuws

Opinie vandaag 10:00

Voetbalsupporters

Waar een overwinning van een voetbalteam weer niet toe kan leiden. De overwinning van Marokko op België zorgde deze week voor supportersrellen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Brussel. Het woord supporter is hier niet op zijn plaats want hier was mijns inziens weer sprake van puur vandalisme.

Opinie vandaag 10:00

Beleidsplan

Heb jij je ooit afgevraagd of onze lieve Heer eerst een beleidsplan schreef toen Hij de aarde schiep? Of, als je anders gelovig bent, dat er ergens aan het begin van de evolutie, een dikke map met uitgewerkte ideeën klaar lag? Steeds meer kom ik er achter dat de mooiste dingen ontstaan daar waar een paar mensen een plan hebben, elkaar enthousiasmeren en er voor gaan.  

Kerk vandaag 08:00

Sinterklaasliedjes in de Sint Janskerk

Slagwerker Dick Le Mair en stadsorganist Gerben Budding brengen zaterdagmiddag 3 december in de Sint Janskerk een programma rond Sinterklaas. Aanvang is 16u00. Naast een improvisatie over Sinterklaasliedjes klinken er ‘onbestaanbare meesterwerken’ rond het feest van de heilige Nicolaas en composities van Le Mair.

Gemeente vandaag 08:00

Thuiswerkende ambtenaren kosten Gouda 900.000 euro

Er wordt sinds corona meer thuisgewerkt en dat blijkt flink geld te kunnen kosten. Waar de Goudse ambtenaren eerst op een vaste PC in het Huis van de Stad werkte, zijn nu laptops nodig. Zo moet de gemeente Gouda de komende jaren een bedrag van 900.000 euro investeren. Dit om laptops, dockingstations, beeldschermen, toetsenborden, muizen en andere benodigdheden aan te kunnen schaffen.

Advertorial Winkels vandaag 07:30

Wintershoppen op GoStores Gouda

De feestdagen staan voor de deur. Het is tijd om je huis weer gezellig te maken en de kerst in huis te halen. Kom wintershoppen bij GoStores Gouda en laat je inspireren. 

Sport vandaag 06:00

Voetbalwedstrijden zaterdag vervroegd vanwege Oranje

Evenals voorgaande keren dat het Nederlands Elftal op WK's en EK's in actie kwam op tijdstippen dat normaliter amateurvoetbalwedstrijden op het programma staan, worden komende zaterdag vrijwel alle voetbalduels vervroegd naar het begin van de middag. Zodoende kan iedereen thuis of in de kantine naar Nederland - Verenigde Staten kijken om 16u00 nadat eerst zelf gevoetbald is.