Restaurant/bar Viejee's sluit per direct
Door •
ZoGouds.nl •
dinsdag 4 april 2023 om 22:35
Restaurant/bar Viejee's sluit per direct. Zo hebben de eigenaren Jenny Engel & Viktor Tijbout dinsdagavond bekend gemaakt. "De opgave na Corona bleek te groot en onhaalbaar om over de gedwongen en opgebouwde
achterstand heen te komen", zo laten de twee weten.
"Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten Restaurant/Bar Viejee’s per direct te
sluiten", zo maken de twee bekend. Ze vertellen hieronder waarom.
"Op 29 april 2016, een zonnige lentedag, proosten we ter viering van de opening van Restaurant/Bar Viejee’s. Onze gezamenlijke liefde en droom om samen een horecazaak te openen was hiermee gerealiseerd. Het shared dining concept bleek een schot in de roos. Menig Gouwenaar en vele andere gasten van ver daar buiten hebben we 7 jaar lang getrakteerd op lekkernijen uit eigen keuken. Vooral de verrassingsmenu’s waren favoriet!"
"Ondanks dit succes hebben we toch moeten besluiten om te stoppen. De opgave na Corona bleek te groot en onhaalbaar om over de gedwongen en opgebouwde achterstand heen te komen. En dat terwijl we ook tijdens de lockdowns één van de eerste waren om onze lekkernijen van deur tot deur te brengen. Vervolgens waren het
de bijkomende inflatie en de stijgende loonkosten die het nóg moeilijker maakten..."
Als ras-Gouwenaars kijken we met enorm veel trots terug op 7 jaar Viejee’s. De trots en tevredenheid zit hem vooral in het feit dat we voor velen een fijne avond hebben kunnen bieden. Gasten gaan altijd met een speciale reden uit eten. Vaak om iets te vieren of om even uit de dagelijkse sleur te stappen. Je bent als restaurant toch een beetje de huiskamer van de stad. Daarom willen we een ieder als gast enorm bedanken voor al jullie bezoeken in de afgelopen jaren."
"Óók zijn we altijd super trots geweest op ons team. Een fijne werkplek creëren voor het personeel hebben we altijd heel erg belangrijk gevonden’. Dit werkt namelijk direct door op jullie als onze gasten’. We willen daarom ook in het bijzonder alle medewerkers, vast en flexibel, enorm bedanken voor hun tomeloze inzet en we wensen iedereen een mooie toekomst toe. Binnen óf buiten de horeca’."
"En nu? Voor die vraag gaan we nu eerst eens even goed de tijd nemen. Een terugkeer in de Goudse horeca, op welke manier dan ook, is zeker niet uitgesloten. Met ons hart voor gastvrijheid kijken we terug op een periode waarin we konden doen wat we nog steeds het allerliefst doen: mensen blij maken...", aldus Jenny Engel en Viktor Tijbout.
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in