Jodan Boys, Dick Gijsbertsen

Rick Wils en Milan Harteloh blijven bij Jodan Boys

Rick Wils en Milan Harteloh blijven ook volgend seizoen voor en bij Jodan Boys voetballen. Nadat eerder deze week Rick Wils zijn ja woord aan Jodan Boys gaf, is het eind deze week de beurt aan Milan Harteloh.

Een kleine twee jaar geleden maakte Harteloh zijn basisdebuut in Jodan Boys tegen Scherpenzeel. Hij schoot als een komeet om hoog en maakte veel minuten in het eerste elftal. Na een goede periode volgende een fase waarin het wat minder ging, inherent aan de leeftijd. In een interview met het AD Groene Hart zei Harteloh; ‘Nadat ik in mijn eerste jaar bij de selectie best veel minuten had gemaakt werd ik wat gemakzuchtig.’ Dit kwam het spel van de middenvelder niet ten goede.

Knop om

Afgelopen maanden ging de knop om en verscheen Harteloh in de wedstrijd tegen Roda’46 weer aan de aftrap. Mede dankzij zijn goede spel won Jodan Boys afgetekend. Twee wedstrijden voor de winterstop bekroonde hij zijn spel met twee doelpunten tegen de Meern. 

Tussenstand

Blijven: Milan Harteloh,Rick WilsDirk Rietveld, Ezra Hoogenboom, Mike Verhagen, Roy Rondeltap, Stan Griffioen, Edwin Gouw, Alex van Waardenberg, Bob van Merwijk

Stopt: Michel Verkaik

Op de frontfoto vlnr: Rick Wils, Roald Heerkens en Milan Harteloh. Foto Dick Gijsbertsen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Mobiele Milieustraat komt volgende week naar je toe

Bij de Mobiele Milieustraat kun je gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. Bijvoorbeeld: hout, puin, elektra, kunststof, metalen, KCA en papier. Reserveren voor een bezoek aan De Mobiele Milieustraat is niet nodig.

Politie en handhaving vandaag 08:00

Politiebureaus woensdag weer dicht vanwege pensioenacties

Alle politiebureaus met een publieksfunctie gaan op woensdag 19 juni opnieuw 24 uur dicht. Het gaat net als afgelopen dinsdag om een actie van de politievakbonden voor een structureel vroegpensioen. Aangifte doen is woensdag niet mogelijk.

Advertorial Festival gisteren 20:00

Voordelige earlybird combinatiepakketten Festival De Verwondering

In de hele Goudse binnenstad barst in het weekend van 19 tot en met 21 september De Verwondering weer los. De voorstellingen van The Ashton Company, Chagall en in de historische Agnietenkapel zijn in de verkoop gegaan met voordelige earlybird combinatiepakketten. 

Muziek gisteren 10:00

Songs about Fish and Ships zingen rond bij IJsselhuis Museumhavencafe

Het IJsselhuis Museumhavencafe bij het Binnenhavenmuseum is op zondag 16 juni van 15u00 tot 18u00 het toneel van Shantycafé's Songs about Fish and Ships. Met live optreden van de shantykoren Pekel en Gouds Getij. Het doel van deze middag is samen zingen over de zee, zeevaarders, vissersvrouwen, vis en drank.

Verkiezing gisteren 09:00

Verkiezing nieuwe kinderburgemeester op woensdag 19 juni

Op woensdagochtend 19 juni is de verkiezing van de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Sara Crielaard, Hugo Gorter, Diyae El Mesnani, Rens Mikkers, Jinthe Seppenwoolde en Bavly Shenouda presenteren zich die ochtend aan het publiek en de jury in de raadzaal. Aan het eind van deze ochtend kiest de jury de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. De andere vijf kandidaten worden een jaar lang kinderwethouder van Gouda.