Ride to Remember

Ride To Remember: een onvergetelijk fietsevenement

Ride To Remember 2023 is een leuk en uitdagend fietsevenement dat mensen op zaterdag 17 juni samenbrengt voor het goede doel. Of je nu een ervaren fietser bent of net begint, iedereen kan deelnemen en een positieve impact maken. ‍Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Stichting Alzheimer Nederland. Zij gebruiken dit geld voor de financiering van onderzoek, onderwijs en ondersteuning voor mensen die getroffen zijn door dementie.

4 redenen om mee te doen

1. Mooiste route's door het Groene Hart
De organisatie van Ride to Remember bestaat uit fietsfanaten uit het Groene Hart. Wij kennen alle mooie wegen en plekjes. Samen hebben we drie prachtige route's gemaakt. Je kiest zelf of je 70, 100 of 140 kilometer wilt fietsen. Iedereen kan dus mee doen, want er is altijd een afstand die goed te doen is voor jou.

2. Plezier met andere liefhebbers
Plezier staat bij Ride to Remember voorop. Op de fiets, maar ook zeker naast de fiets. Daarom hebben we een gezellig festival terrein ingericht op GOUDasfalt. 's Ochtends start jouw route hier en kun je andere deelnemers ontmoeten. In de middag kom je ook weer op dit terrein terug. Hier kun je de fiets parkeren en samen nagenieten. Natuurlijk met muziek en lekker eten en drinken.

3. Lekker eten & drinken
Een dagje fietsen is ook een dagje uit. Daarom zorgt de organisatie dat jij kunt genieten. De hele dag door drink je op het festivalterrein een goede kop koffie of cappuccino van Fortune Coffee. In de middag bestel je een lekker drankje aan de bar van  de Theaterbakkerheij en eet je een vers gebakken hamburger van De Vleeshouwerij.

4. Een rit met een goed gevoel
Na een dag fietsen ben je moe en voldaan. Je hebt een mooie sportieve prestatie neergezet, een super dag gehad op de fiets, lekker gegeten en gedronken én een prachtige bijdrage geleverd aan de strijd tegen dementie!

Zie verder op Alle informatie over Ride To Remember 2023

De organisatie van Ride To Remember

De organisatie van Ride To Remember ligt bij Stichting RT29. Stichting RT29 is een ideële organisatie gevestigd in Gouda. Stichting RT29 zet zich belangeloos in voor meerdere maatschappelijke doelen, door middel van persoonlijke inzet van leden van Tafelronde 29 Gouda en door inzameling van geld.

Tafelronde 29 Gouda maakt deel uit van de Nederlandse Tafelronde en van de International Round Table.

De organisatie van Ride to Remember 2023 bestaat uit leden van Tafelronde 29 Gouda met liefde voor de fiets en die uit persoonlijke ervaring weten wat voor rotziekte Alzheimer is. "Met Ride to Remember 2023 organiseren we een fietsevenement waar we zelf graag aan mee zouden willen doen en zamelen we geld in voor Stichting Alzheimer Nederland in de strijd tegen dementie."

Op www.rt29.nl vind je uitgebreide informatie over Tafelronde 29 Gouda. Wil je lid worden? Neem dan contact met de organisatie op via info@ridetoremember.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.