AS Media

Rijbewijs afgepakt van dronken Spanjaard (51) die tuin inreed

Een automobilist is op de Sportlaan met zijn auto door een schutting en heg een tuin van een woning in gereden. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag, rond 01u00. De man was op de vlucht voor de politie. De auto kwam meters verder tot stilstand tegen de overkapping van de bewoners van de woning. De 51-jarige Spaanse bestuurder vluchtte en werd later alsnog aangehouden door de politie. Op het politiebureau bleek dat de man te veel had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij inleveren.

De 51-jarige man uit Spanje werd aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij bleek drie keer te veel te hebben gedronken, dan is toegestaan.

De man bleef na de crash ongedeerd. Het ongeluk dat hij veroorzaakte, zorgde voor een flinke ravage. Door het ongeval ontstond veel schade aan de tuin en de auto. De politie is een onderzoek gestart.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.