SV Gouda

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.

Na het onverwachte ontbinden van het reeds getekende contract met voormalige hoofdtrainer Tim den Haan is het bestuur van SV Gouda met een aantal kandidaten in gesprek geweest. SV Gouda heeft uiteindelijk overeenstemming bereikt met Romeo El Bouazatti om het trainerschap voor het komende seizoen voor zijn rekening te nemen.

El Bouazatti is geen onbekende bij SV Gouda en loopt al lang mee in het Goudse als voetballer en trainer. Ooit als jeugdspeler begonnen bij GSV en na de jeugd twee seizoenen in GSV 1, vervolgens twee seizoenen bij DCV 1 en daarna tien seizoenen bij SV Gouda (zondag) 1.

Als trainer heeft El Bouazatti de jeugd van SV Gouda getraind ( D1, C1 en B1), tevens twee seizoenen GSV 1, 2 seizoenen SV Gouda (zondag) 1,  een seizoen als assistent bij SV Gouda ( zaterdag) 1, twee seizoenen IJVV de Zwervers en  een seizoen Lekkerkerk.

El Bouazatti is in het bezit van UEFA C en zal leiding gaan geven aan de (jonge) selectie van SV Gouda 1 met in het nieuwe seizoen veel streekderby's.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.