Olympia, Esther van Zutphen

Ron van Es en Orbo Verschuur lid van verdienste Olympia

De voetbalvereniging Olympia heeft er twee nieuwe leden van verdienste bij. Ron van Es en Orbo Verschuur zijn vrijdagavond door en bij de Algemene Ledenvergadering benoemd tot leden van verdienste. Dit voor hún langdurige en uitzonderlijke prestaties voor de club.

 

De twee gewaardeerde vrijwilligers van Olympia werden vrijdagavond tijdens de algemene ledenvergadering in het bijzijn van hun gezin in het zonnetje gezet. Orbo Verschuur en Ron van Es zijn vanwege hun grote en langdurige inzet voor onze prachtige vereniging benoemd tot lid van verdienste.

Orbo Verschuur is een vertrouwd gezicht binnen Olympia. Hij leidt de elftallen van zijn beide kinderen en vervulde de rol van voorzitter van zowel de Jeugdcommissie als de Vrijwilligerscommissie. Ook was hij lid van de Pupillenkampcommissie en is hij al twee seizoenen ontvangstcoördinator, waarbij hij samen met zijn team zorgt voor een warm welkom. Verschuur staat bekend om zijn gezelligheid en humor, maar vooral om zijn hulpvaardigheid. Geen woorden, maar daden – dat is Verschuur ten voeten uit.

Ron van Es is al sinds zijn jeugd een trouwe kracht binnen Olympia, waar hij actief was in zowel de selectie- als seniorenteams. Met maar liefst 44 jaar lidmaatschap, op één kort uitstapje naar GSV na, heeft Van Es altijd zijn hart voor de club getoond. Hij was eind jaren ‘90 bestuurslid Voetbalzaken en speelde in 2008 een sleutelrol bij het trainingskamp en de oefenwedstrijd tegen Kazachstan, die zelfs in VI werd vermeld. Als jeugdscheidsrechter en grensrechter voor Olympia 1 is Van Es altijd betrokken gebleven. Daarnaast is hij een toegewijde voetbalouder voor zijn kinderen en draagt hij trots de erespeld.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Koor vandaag 11:00

Houtmansplantsoenconcert met Shantykoor De IJsselmannen

Zondag is er weer een optreden in de serie Houtmansplantsoenconcert. Ditmaal met Shantykoor De IJsselmannen. Het koor is opgericht in 2002 en heeft zijn thuishaven in Ouderkerk aan den IJssel, een van de grootste thuishavens van binnenvaartschippers.

Advertorial Muziek vandaag 10:09

Akoestisch optreden Ron Hendrickx bij Check's

Fans van Ron Hendrickx (Ronald Hendriksen) kunnen zich verheugen op een bijzondere traktatie. De Goudse singer-songwriter keert voor één dag terug naar zijn roots voor een speciaal optreden bij Check's Achter de Kerk op zaterdag 13 juli.

Advertorial Afval milieu schoonmaak vandaag 07:00

Gratis GreenClip bij Mobiele Milieustraat

De Mobiele Milieustraat staat volgende week weer op vier locaties in Gouda. Bij De Mobiele Milieustraat kun je  gratis verschillende afvalstromen inleveren die niet bij het restafval horen maar op de milieustraat. En leuk nieuws: je kunt in juli ook een gratis GreenClip afhalen bij de Mobiele Milieustraat.

Voedselbank vandaag 06:00

Voedselbank zoekt Gouwenaars die recht hebben op voedselhulp

Al jaren is bij de Goudse Voedselbank bekend dat er meer mensen recht hebben op voedselhulp dan zich aangemeld hebben. De schattingen lopen uiteen van 10 tot 30 procent wegblijvers, maar het zouden er ook nog veel meer kunnen zijn. Daar wil de voedselbank actie op gaan ondernemen.